Η εξομολόγηση για τον Ανδρέα Γιόρτσιο: "Είχε πλαντάξει κάτω…"


Η εξομολόγηση για τον Ανδρέα Γιόρτσιο: "Είχε πλαντάξει κάτω…"

Η απώλεια που \"τσάκισε\" τον παρουσιαστή   

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος ο οποίος σημειώνει μεγάλη επιτυχία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με τα νούμερα της εκπομπής του να είναι ενθαρρυντικά, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, 22 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον: “Ξέρεις πότε έχει κλάψει πιο πολύ ο Γιόρτσιος; Κλάμα, να έχει πλαντάξει κάτω […] Όταν του σκότωσαν το σκυλί. Εγώ δεν τον έχω ξαναδεί έτσι”.

Κατόπιν, ο Ανδρέας Γιόρτσιος αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε: “Ο Ανδρέας μιλάει για τον σκύλο που έφερα από τη Θεσσαλονίκη. Τότε όταν ήτανε για να έρθω το ’97, όταν μου είχε κάνει την πρόταση ο Κωστής Χατζηκωστής για να έρθω εδώ στο ΣΙΓΜΑ τότε, ο μόνος “όρος” που είχα βάλει ήταν να φέρω μαζί μου το σκυλί μου […] ήταν τόσο μεγάλη η σχέση μου η συναισθηματική με τον σκύλο που έλεγα ότι αν δεν μπορώ να φέρω τον σκύλο μου δεν έρχομαι. Γύρισα ένα βράδυ από το δελτίο και τον βρήκα δηλητηριασμένο… Ήμουν σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Ανδρεας Γιορτσιος, σκύλος, διασημοι, showbiz, gossip, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6595 s (227 Queries.) // Parse time: 2.3386 s // Total time: 4.9982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X