Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τραγουδάει χριστουγεννιάτικα παρέα με την αδερφή του [βίντεο]


Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τραγουδάει χριστουγεννιάτικα παρέα με την αδερφή του [βίντεο]

Απολαύστε τους!

Μια μουσική συνύπαρξη με την αδερφή του, Μελίνα, μοιράστηκε μαζί μας χθες, Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Λίγες μόνο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Κύπριος καλλιτέχνης μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα των εορτών, αφού στο βιντεο που ανήρτησε ο ίδιος, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα δυο αδέρφια σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή τους στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Μπήκαμε στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους! [εικόνες]

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνόδεψε το βίντεο αυτό με την ακόλουθη λεζάντα: “Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα! Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση.Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας.Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ.”

Mάλιστα το βίντεο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία σχολίασε με emoji χειροκροτήματα και καρδούλες. Δείτε το πιο κάτω βίντεο: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, μιχαλης χατζηγιαννης, διασημοι, αδερφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1487 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5750 s // Total time: 2.7237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X