Κούλλης Νικολάου για Λούη Πατσαλίδη: "Φάνηκε άτυχος γιατί θα μπορούσα να πιάσω την Αστέρω"


Κούλλης Νικολάου για Λούη Πατσαλίδη: "Φάνηκε άτυχος γιατί θα μπορούσα να πιάσω την Αστέρω"

Οι δύο γνωστοί άντρες της κυπριακής showbiz μιλούν για τη γνωριμία με τις συζύγους τους και τη συγγένεια που τους δένει  

Ο Κούλλης Νικολάου και ο Λούης Πατσαλίδης είναι και οι δύο πετυχημένοι στον χώρο που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και αυτό που ενδεχομένως να μην γνωρίζετε είναι η εξ αγχιστείας συγγένεια που τους δένει, μέσω των συζύγων τους. 

Οι δύο άντρες παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “TVμανία” και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως έγινε η γνωριμία με τις συζύγους τους. 

“Ήρθε η Αστέρω στο Σατιρικό θέατρο και μαζί της έφερε την Κλαίρη. Με το που την είδα την άρπαξα. Φάνηκε άτυχος ο Λούης γιατί θα μπορούσα να πιάσω την Αστέρω”, είπε ο Κούλλης Νικολάου με τον Λούη Πατσαλίδη να συμπληρώνει λέγοντας: “Κι εγώ το ανάποδο”.

Κατόπιν, ο Κούλλης Νικολάου επεσήμανε: “Καθόλου δεν σε τρολάρουμε. Βεβαίως, και θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Αστέρω ηλικιακά είναι πιο μικρή από εμένα – πιο φυσιολογική διαφορά ηλικίας μεταξύ μας. 42 τώρα η Αστέρω”, με τον Λούη Πατσαλίδη να τον διορθώνει χαριτολογώντας λέγοντας: “44, μην της κρύβεις χρόνια”. 

“Με είχαν προειδοποιήσει μακριά τα χέρια σου από την Αστέρω – όχι τη φίλη της, κι εγώ τα άπλωσα στην Κλαίρη. Κανείς δεν μου είπε να μην απλώσω χέρια στην Κλαίρη”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 
 

Tags λούης πατσαλίδης, Κούλλης Νικολάου, αστερω κυπριανου, κλαίρη νικολάου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0819 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5445 s // Total time: 3.6264 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X