"Survivor": O καυγάς που εξελίχθηκε στους Μαχητές - Χωρισμένοι σε δυο ομάδες


"Survivor": O καυγάς που εξελίχθηκε στους Μαχητές - Χωρισμένοι σε δυο ομάδες

 Εντάσεις, συμμαχίες και προσβολές στην μπλε ομάδα.

Ο κακός χαμός παρατηρήθηκε στην ομάδα των Μαχητών στο χθεσινό επεισόδιο, της Πέμπτης, 7 Ιανουαρίου, όπως παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο υποομάδες.

Αφορμή για την ένταση στάθηκε η ψηφοφορία που έλαβαν μέρος που παίκτες, με το αποτέλεσμα της να ανεβάζει τους τόνους στην συζήτηση που είχαν.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Το πρώτο ειδύλλιο στην ομάδα των Διασήμων [βίντεο]

 Ο Γιώργος Ασιμακόπουλος έκανε λόγο πως η ομάδα του χωρίστηκε σε δυο υποομάδες, και η καθεμία ψήφισε τον παίκτη της άλλης, θέλοντας να προστατέψει τον δικό της.

Ακολούθως μετά μια άλλη ένταση βγηκε στην επιφάνια με τις Ασημίνα Ιγγλέζου και Σοφία Μαργαρίτη, να έρχονται σε ρήξη. Η καινούργια παίκτρια της ομάδας τους, σχολίασε στη Σοφία Μαργαρίτη, ότι δεν σκέφτεται την ομάδα στα ματσαρίσματα, εκνευρίζοντας τη συμπαίκτριά της,” Γιατί μιλάς έτσι, με τέτοιο μένος. Ηρέμησε λιγάκι, είσαι τρεις μέρες στην ομάδα”, της απάντησε.

Όλα αυτά δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είχε μια αρκετά έντονη κουβέντα με την Ασημίνα Ιγγλέζου, ανταλάζοντας διάφορες ατάκες που θα συζητηθούν. Δείτε πιο κάτω τo βίντεο: 

 

 

 

Tags μαχητες, καυγάς, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6014 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5694 s // Total time: 3.1708 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X