Ομορφιά εμπνευσμένη από τη φύση


Ομορφιά εμπνευσμένη από τη φύση

Η σειρά Body της Nuxe φροντίζει το σώμα σου με μυρωδιά και συστατικά της φύσης. Βίωσε την εμπειρία μιας ολοκληρωμένης και αισθησιακής χαλάρωσης…

NUXE BODY, Fondant Shower Gel
Το όνειρο για μεταξένιο δέρμα γίνεται πραγματικότητα με το Fondant Shower Gel που περιποιείται το δέρμα σου προσφέροντας βαθιά καθαριότητα χωρίς να ξηραίνει, αφήνοντάς το απαλό σαν μετάξι. Η σύνθεσή του δημιουργεί ένα κρεμώδη αφρό και αφήνει ένα αρωματισμένο πέπλο στο δέρμα όλη την ημέρα.
ΝUXE BODY, Fondant Body Scrub
Απολέπιση για όλο το σώμα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει απαλότητα και λεία επιδερμίδα. Για ένα λείο και απαλό δέρμα χρησιμοποίησε το σε ολόκληρο το σώμα σου. Με κρεμώδης υφή, η οποία έχει απαλή και αισθησιακή μυρωδιά,  αφήνει το δέρμα απαλό και υπέροχα αρωματισμένο.
NUXE BODY, 24HR Moisturizing Lotion
H ξηρότητα του δέρματος θα αποτελεί μακρινή ανάμνηση με την 24ωρη ενυδάτωση ενός κοκτέιλ από εκχυλίσματα σιταριού και ξύλου, γλυκού αμυγδάλου και λάδι ηλιοτροπίου. Η εξαιρετικά ρευστή του σύσταση και η τόσο θηλυκή, απαλή και αισθησιακή μυρωδιά θα αφήσει ένα βελούδινο, πανέμορφο άρωμα στο δέρμα.
Διατίθενται στα φαρμακεία
 

Tags Ομορφια, περιποιηση σωματος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3305 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2121 s // Total time: 2.5426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X