Λάουρα Νάργες: Tα σχόλια για την εμφάνιση της και η μάχη με τη βουλιμία [βίντεο]


Λάουρα Νάργες: Tα σχόλια για την εμφάνιση της και η μάχη με τη βουλιμία [βίντεο]

\"Μου έλεγαν να χάσω κιλά και να φτιάξω την κυτταρίτιδα μου\".

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ηappy Day”, και στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης, 12 Ιανουαρίου, η Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία αρκετά συχνά έχει σχολιαστεί για την εμφάνιση της και κυρίως για το βάρος της, με την ίδια πλέον να χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως “χοντρόπετση”,με όσα ακούει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στην καραντίνα! 

Αναφορικά με αυτές τις δηλώσεις, η Λάουρα Νάργες πρόσθεσε και τη μάχη που πέρασε με τη βουλιμία, τονίζοντας τα εξής: “Μετά από 13 χρόνια στον χώρο, υποτίθεται πρέπει να μάθεις να είσαι χοντρόπετση και να μην ακούς τα σχόλια, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά αυτά που θα σε στενοχωρήσουν. Ποια δίαιτα; Βουλιμίες πέρναγα. Είχε ξεκινήσει όλο αυτό στη Γερμανία, το πέρναγα για έναν χρόνο. Γενικά παλεύω με αυτό το πράγμα, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου και να το αγκαλιάσεις. Παλιότερα, άνθρωποι της τηλεόρασης μου έλεγαν να χάσω κιλά και να φτιάξω την κυτταρίτιδα μου". Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Λαουρα Ναργες, διασημοι, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0865 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3608 s // Total time: 2.4473 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X