Μουτσινάς – Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης! 


Μουτσινάς – Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης! 

\"Έσκασε\" σαν βόμβα η είδηση!   

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη είναι δύο επώνυμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που γνωρίζουμε ότι τους δένει μία δυνατή φιλία, με τους δύο τους να έχουν έρθει πιο κοντά μετά τη συνεργασία τους στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”.

Μουτσινάς και Συνατσάκη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, κάτι που εγείρει ερωτηματικά καθώς η σχέση τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, όπως αναμεταδίδει το tlife.gr, ο Νίκος και η Μαίρη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής ζώνης στον ΣΚΑΙ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η κίνηση αυτή αφορά στην πρόθεση του παρουσιαστή να υιοθετήσει παιδάκι, κάτι που επιθυμεί πολύ όπως έχει εξομολογηθεί και σε πρόσφατες συνεντέυξεις του και μάλιστα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, οι οποίες “πάγωσαν” εξαιτίας της πανδημίας. 
 

Tags νικος μουτσινας, μαιρη συνατσακη, συμφωνο συμβιωσης, υιοθεσια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2117 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3809 s // Total time: 3.5926 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X