Πέτρος Κωστόπουλος: Η ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου [βίντεο]


Πέτρος Κωστόπουλος: Η ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου [βίντεο]

Τα ρατσιστικά σχόλια που άκουσε και τον ενόχλησαν.

Μια κατάθεση ψυχής μετά το σάλο που προηγήθηκε έπειτα από το ταξίδι του στο Dubai αλλά και τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The2nightshow”, παραχωρώντας μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη, το βράδυ της Πέμπτης, 21 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Κωστόπουλος: Όλα όσα σχολίασε για την γέννηση του παιδιού της Τζένης Μπαλατσινού [βίντεο]

Ένα από τα διάφορα θέματα που συζήτησαν οι δυο παρουσιαστές μεταξύ τους, ήταν και αυτό του περιβόητου δεσμού του Πέτρου Κωστόπουλου με την γνωστή τραγουδίστρια, με τον ίδιο να θέλει να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά αναφέροντας τα εξής: “Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντάω καθόλου. Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα σε ρωτάει κάποιος αν είσαι με αυτή. Εγώ σε ρωτάω τι κάνεις στο κρεβάτι σου; Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα… Είμαστε φίλοι… Είναι καλό παιδί, ταλαντούχα, ωραίο κορίτσι. Αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε σχέση. Ακόμα όμως και να είχα, όχι με την Κατερίνα , με την Μαρία την Πενταγιώτισσα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου, επειδή είμαι 66 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον παππού, να τον βγάλει βόλτα έξω". Δείτε το πιο κάτω απόσπασμα [48:30]:

Tags διασημοι, πετρος κωστοπουλος, Κατερίνα Λιόλιου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0197 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2753 s // Total time: 3.2950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X