Μουζουράκης - Ζουγανέλη: Η έντονη διαφωνία των δυο καλλιτεχνών και τα λόγια που αντάλλαξαν [βίντεο]


Μουζουράκης - Ζουγανέλη: Η έντονη διαφωνία των δυο καλλιτεχνών και τα λόγια που αντάλλαξαν [βίντεο]

\"Τι σημαίνει ότι δεν ξέρεις το λαϊκό τραγούδι και δεν μπορείς να εκφραστείς;\".

Ολοκληρώθηκαν χθες, 22 Ιανουαρίου τα battles του "The Voice" και όλοι μας περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επόμενη φάση που είναι τα lives.

Το χθεσινό επεισόδιο όπως και τα προηγούμενα τα είχε όλα! Συγκίνηση, ενθουσιασμό, χαρά, απογοήτευση και αρκετές διαφωνίες. Μια από αυτές, η έντονη διαφωνία της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε κριτική του Πάνου Μουζουράκη.

Διαβάστε ακόμα: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για την ημέρα του γάμου της τρεις μήνες μετά

Συγκεκριμένα, ο coach έκρινε δυο παιδιά από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, τον Μάριο Πασιαλή και τον Μανώλη Μακρόγλου οι οποίοι ερμήνευσα το τραγούδι "Ξημερώνει" όπου κατά την άποψη του τραγουδιστή, η σκηνική τους παρουσία υστερούσε πολύ.

Αυτό όμως που προκάλεσε την αντίδραση της Ελεονώρας Ζουγαλένη ήταν το γεγονός πως ανέφερε ότι δεν έχει τις γνώσεις για να κρίνει το λαϊκό τραγούδι. Η τραγουδίστρια τότε είπε: "Συγγνώμη πάλι θα επέμβω. Εδώ λέμε κάποιες γνώμες αν μας αρέσει κάτι ή όχι, ανεξαρτήτως αν κάποιος έχει εντρυφήσει κάπου. Τι σημαίνει ότι δεν ξέρεις το λαϊκό τραγούδι και δεν μπορείς να εκφραστείς; Κι εγώ ψάχνω τρόπους να εκφραστώ στα ξένα κομμάτια. Θα θέλουν τα παιδιά την γνώμη σου αλλιώς κι εγώ να μην μιλάω στα ξένα κομμάτια;". Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr:

 

 

 

Tags πανος μουζουρακης, ελεονωρα ζουγανελη, διασημοι, the voice, battles, showbiz, gossip, sigma, celebrities, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0634 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5766 s // Total time: 2.6400 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X