Κατερίνα Καινούργιου: Είναι έγκυος και σύντομα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;


Κατερίνα Καινούργιου: Είναι έγκυος και σύντομα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Στενός της συνεργάτης πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν έγκυο.

Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της αφού η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη πάει από το καλό στο καλύτερο! Τον Απρίλιο του 2019 έγινε γνωστή η σχέση τους κι από τότε όλοι μιλάνε για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που θέλει να δημιουργήσει οικογένεια μαζί.

Τις τελευταίες ημέρες, φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μέσα από την εκπομπή της παρουσιάστριας, συνεργάτης της πυροδότησε και τις φήμες που την θέλουν έγκυο.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Aυτός είναι ο σχεδιαστής που θα δημιουργήσει το νυφικό της [βίντεο]

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου καλεσμένος της εκπομπής "Ευτυχείτε" ήταν ο γνωστός σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας ο οποίος θύμισε στην παρουσιάστρια την υπόσχεση που του είχε δώσει πως αν παντρευτεί θα ήθελε να φορέσει νυφικό του. Και ενώ εκείνη προσπάθησε να αλλάξει την κουβέντα, εκείνος συνέχισε προσθέτοντας: "Σύντομα θα βάλεις νυφικό…".

Από την άλλη, την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, ο στενός της συνεργάτης, Γρηγόρης Γκουντάρας "πέταξε" μια σπόντα που πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν έγκυο. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα δήλωσε πως ο Νίκος Κοκλώνης της έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας… "Συγκινήθηκα από κάτι όμορφο που μου έστειλε ο Νίκος. Είμαι λίγο ευσυγκίνητη σήμερα". Και εκείνη τη στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας γύρισε και της είπε: "Ε όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου".

Tags κατερινα καινουργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, εγκυος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2244 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3866 s // Total time: 2.6109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X