Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ημιμόνιμο βερνίκι;


Πώς να αφαιρέσεις μόνη σου το ημιμόνιμο βερνίκι;

Μπορείς να το κάνεις μόνη στο σπίτι!   

Και επειδή τα ινστιτούτα αισθητική ακόμη είναι κλειστά, εμείς σου έχουμε βρει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αφαιρέσεις μόνη στο σπίτι το ημιμόνιμο βερνίκι.

Όπως και στο πρώτο lockdown έτσι και σε αυτό, πολλές από εμάς δεν προλάβαμε να επισκεφθούμε την αισθητικό μας, είτε για να φτιάξουμε τα νύχια μας, είτε για να αφαιρέσουμε το ημιμόνιμο βερνίκι.

Αν, λοιπόν, έχει ήδη χαλάσει ή αν εσύ άρχισες να το τραβάς με τα δόντια σου σταμάτησε αμέσως και να παρακολούθησε το βίντεο με τις συμβουλές της, nails art, Natasha Lee.

Τι θα χρειαστείς:

  • Λίμα.
  • Καθαρό ασετόν.
  • Pusher.

Περιποίηση.

Βήμα – βήμα:

Λίμα: Ξεκίνησε με ένα ελαφρύ λιμάρισμα, έτσι διασπάται το υλικό που έχει καταστήσει το ημιμόνιμο τόσο ανθεκτικό, προκειμένου να μπορέσει το ασετόν να διεισδύσει και να μαλακώσει το υλικό.

Καθαρό ασετόν: Το ασετόν που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να είναι καθαρό. Αν χρησιμοποιήσεις ασετόν με λάδι, με άρωμα ή συγκεκριμένα με λιγότερο από 80% περιεκτικότητα σε ακετόνη τότε τσάμπα προσπαθείς.

Pusher: Στόχο να αφαιρέσει απαλά το βερνίκι που πλέον είναι μαλακό και έχει διασπαστεί πλήρως. Ιδανικά χρησιμοποίησε ένα ξύλινο pusher για να μην κάνεις ζημιά στο νύχι. Πρέπει να σπρώχνεις κι όχι να το ξύνεις το υλικό.

Περιποίηση: Απομάκρυνε τα υπολείμματα, φτιάξε το επιθυμητό σχήμα και επέλεξε την απόχρωση του μανικιούρ που προτιμάς. Τέλος, πέρασε στις παρανυχίδες ένα λαδάκι και απόλαυσε και πάλι τα νύχια σου που είναι υγιή, λαμπερά και περιποιημένα.

Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό βίντεο. 
 

Tags μανικιουρ, ημιμονιμο βερνικι, Ομορφια, beauty, αφαιρεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1369 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3170 s // Total time: 2.4539 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X