Έρρικα Πρεζεράκου για ακρωτηριασμένο χέρι: "Δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω..." [εικόνα]


Έρρικα Πρεζεράκου για ακρωτηριασμένο χέρι: "Δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω..." [εικόνα]

Αναφέρει ποια είναι η κατάσταση της λίγο πριν το δεύτερο χειρουργείο.

Τη δικιά της μάχη δίνει από το περασμένο φρικτό καλοκαίρι που πέρασε η Έρρικα Πρεζεράκου, έπειτα από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στην Κύθνο, το οποίο της άφησε ακρωτηριασμένο το ένα χέρι.

Η γνωστή Ελληνίδα αθλήτρια το μεσημέρι της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου, μέσα από instastory της ανέφερε πως προετοιμάζεται για το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της, ανεβάζοντας εικόνα της.

Διαβάστε ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου - Έρρικα Πρεζεράκου: Αποκάλυψαν τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν [βίντεο]

Χαρακτηριστικά σχολίασε:“Στο ίδιο δωμάτιο με το καλοκαίρι! Σε αναμονή για το δεύτερο χειρουργείο. Ακόμα ηχούν τα λόγια του οδηγού μέσα μου “Έλα μωρέ σε ένα μήνα ούτε που θα το θυμάσαι…#not”

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό "ΟΚ", η Έρρικα Πρεζεράκου δήλωσε: "Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό”. Δείτε την εικόνα που ανέβασε πιο κάτω:

Tags Ερρικα Πρεζερακου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, χερι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6745 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3750 s // Total time: 3.0495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X