Κατερίνα Παπουτσάκη: Αναφέρθηκε στη δύσκολη εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη [βίντεο]


Κατερίνα Παπουτσάκη: Αναφέρθηκε στη δύσκολη εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη [βίντεο]

\"Έχασα τη φωνή μου, δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Κλείστηκα στο καμαρίνι μου\"

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, εμφανίστηκε χθες, Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τη δικιά της εμπειρία που έζησε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, μετά τις διάφορες καταγγελίες που βγήκαν στη διαφάνεια, από συναδέλφους της.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αρτεμίου: Περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Στις αποκαλύψεις που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, σχολίασε πως μεταξύ άλλων, έφτασε σε σημείο να χάσει τη φωνή της, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: "Δεν έπεσα από τα σύννεφα από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα[...] Στέκομαι πολύ ενεργά στο πλευρό της. Στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία όχι ευτυχώς ίσως γιατί ήμουν και τυχερή και ίσως έβαλα τα όριά μου. Ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχαράκωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση.Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου, δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη[...]. Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω[03:00]

 

 

Tags κατερινα παπουτσακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8548 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3726 s // Total time: 2.2274 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X