Ελληνίδα παρουσιάστρια πρώτης γραμμής αποκάλυψε πως θα γίνει πρώτη φορά γιαγιά!


Ελληνίδα παρουσιάστρια πρώτης γραμμής αποκάλυψε πως θα γίνει πρώτη φορά γιαγιά!

\"Θέλω να βγω και να φωνάξω \"γίνομαι γιαγιά!\"

Φιλοξενουμένη στην εκπομπή “To Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε με συγκίνηση και δάκρυα χαράς στους παρουσιαστές, τη στιγμή που έμαθε πως πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο της εγγονάκι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που κατάλαβα ότι η κόρη μου είναι έγκυος. Το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί και το περίμενα από πάντα. Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο".

Μάλιστα σε προσωπικό της άρθρο η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε: "Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά!Γίνομαι γιαγιά.Το Μαρινάκι μου, το κορίτσι μου το όμορφο, θα γίνει μανούλα. Και η περηφάνια μου δεν περιγράφεται. Νοιώθω σαν να μην "έκανε κανείς μωρό. Μόνο η Μαριώ το Γιάννη" που λέει και η παροιμία. Θέλω να βγω και να πιάσω από τους ώμους κάθε περαστικό που βλέπω και να του φωνάξω "γίνομαι γιαγιά!" Το κοριτσάκι μου είναι έγκυος!"

Tags ποπη τσαπανιδου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γιαγιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0079 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0344 s // Total time: 0.0423 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X