4 μαθήματα σχέσεων που πήραμε από τη ρομαντική σειρά εποχής του Netflix "Bridgerton"


4 μαθήματα σχέσεων που πήραμε από τη ρομαντική σειρά εποχής του Netflix "Bridgerton"

Τι μας έμαθαν ο Simon Hastings και η Daphne Bridgerton;  

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ενημερωθήκαμε πως η αγαπημένη σειρά εποχής που έσπασε τα ρεκόρ στο Netflix, όπως λίγες κατάφεραν να κάνουν, “Bridgerton”, ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν της και μάλιστα τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη. 

Η είδηση αυτή χαροποίησε τους fans της εν λόγω σειράς, καθώς όλοι μας θέλουμε να μάθουμε πως θα εξελιχθεί το ειδύλλιο ανάμεσα στον Δούκα, Simon Hastings και στη σύζυγό του, Daphne Bridgerton.

Μέχρι να φτάσει στις οθόνες μας η συνέχεια της σειράς και τα νέα επεισόδιο, πάμε να δούμε πιο κάτω τα μαθήματα που πήραμε για τις ερωτικές σχέσεις, με όσα συνέβησαν στον πρώτο κύκλο.

Μία φιλία μπορεί να οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Οι δύο πρωταγωνιστές ξεκίνησαν να κάνουν πολύ στενή παρέα και κατόπιν γεννήθηκαν συναισθήματα, τα οποία εκδηλώθηκαν όσο κι αν οι ίδιοι προσπάθησαν να τα καταπνίξουν. 

Δεν είναι τόσο εύκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ο Δούκας και η όμορφη Bridgerton προσποιούνταν πως κάτι συνέβαινε μεταξύ τους, υπήρχαν στιγμές που εκδήλωναν πιο ερωτικά συναισθήματα μη μπορώντας να τα ελέγξουν. 

Ο εγωισμός μπορεί να καταστρέψει μία σχέση. Ο Δούκας έβαζε πάνω από όλα, ακόμα και από την προσωπική του ευτυχία, τον εγωισμό του και τον όρκο που είχε πάρει να μην παντρευτεί ποτέ και να μην κάνει παιδιά προκειμένου να συνεχιστεί το όνομα του πατέρα του. Αυτό  αποτέλεσε εμπόδιο στη σχέση του με τη δεσποινίς Bridgerton. 

Το ψέμα μπορεί να καταστρέψει και τις πιο δυνατές σχέσεις. Αρκεί να θυμηθείτε τι συνέβη όταν η Daphne έμαθε το μυστικό του Simon. 

Photo Credits: Instagram @bridgertonnetflix

Tags bridgerton, διασημοι, netflix, σειρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1424 s (228 Queries.) // Parse time: 2.1425 s // Total time: 5.2850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X