Χριστίνα Πολίτη: Η ανακοίνωση μετά το σκάνδαλο που προέκυψε με τον σύντροφό της, Κώστα Σπυρόπουλο


Χριστίνα Πολίτη: Η ανακοίνωση μετά το σκάνδαλο που προέκυψε με τον σύντροφό της, Κώστα Σπυρόπουλο

Η απουσία της από την εκπομπή “Σου Κου Family”

Η Χριστίνα Πολίτη η οποία επρόκειτο να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής “Σου Κου Family” με τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη, που έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, εξέδωσε μέσω δικηγόρου επίσημη ανακοίνωση μετά τον χαμό που προκλήθηκε όσον αφορά στον σύντροφό της, Κώστα Σπυρόπουλο και τις κατηγορίες από ηθοποιούς για εκείνον για άσεμνες χειρονομίες.

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Σπυρόπουλος: Τοποθετείται πρώτη φορά δημόσια στις κατηγορίες που δέχθηκε

Η ίδια, έγινε δέκτης αρνητικών σχολίων για το πρόσωπό της και το ανήλικο παιδί της και έτσι θέλησε να απαντήσει μέσω δικηγόρου.

“Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οποιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια”, έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Tags Κώστας Σπυρόπουλος, χριστινα πολιτη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2415 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7162 s // Total time: 2.9577 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X