Νίκος Οικονομόπουλος: Απαντάει ανοιχτά στην ερώτηση αν είναι σε σχέση [βίντεο]


Νίκος Οικονομόπουλος: Απαντάει ανοιχτά στην ερώτηση αν είναι σε σχέση [βίντεο]

Οι σπάνιες αποκαλύψεις που έκανε ο καλλιτέχνης.

Τη δικιά του εξομολόγηση έκανε στην χθεσινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δεν γίνεται”, ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας σε ποια φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η προσωπική του ζωή, προβαίνοντας μια από τις σπάνιες αποκαλύψεις του.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η φημολογούμενη σχέση του [εικόνες]

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος σχολίασε τη σχέση του με τον Θεό, ενώ δήλωσε πως στα σχέδια του για το μέλλον είναι η δημιουργία οικογένειας, αλλά και το πως είναι ως σύντροφος."Προσπαθώ να μην δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν το κάνω επίτηδες, μ’ αρέσει να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ζω όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται μία πολύ πολύ φυσιολογική ζωή και χαίρομαι με τα απλά πράγματα. Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλα΄τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μία φωνή καλή δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησε σε μικρότερη ηλικία”

Για το πως είναι στις σχέσεις του ο τραγουδιστής ανέφερε: "Αυτό θα έπρεπε να το ρωτήσεις στη γυναίκα που είναι μαζί μου. Θεωρώ πως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και ζω μια πολύ φυσιολογική ζωή. Χαίρομαι με τα απλά πράγματα, όπως το να πιω έναν καφέ το πρωί και να οδηγήσω με το αυτοκίνητό μου. Το κάνω 10 χρόνια συνεχόμενα κάθε πρωί. Αυτό με ευχαριστεί. Την απολαμβάνω τη μοναξιά μου. Μου αρέσει". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

 

Tags νικος οικονομοπουλος, σχεση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8508 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3685 s // Total time: 2.2193 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X