DIY face mask κατά της θαμπής επιδερμίδας!


DIY face mask κατά της θαμπής επιδερμίδας!

Σου δείχνω πώς να τη φτιάξεις με μόνο δύο υλικά και πως να την εφαρμόσεις!

Αν έψαχνες ποτέ να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αλλά πάντα κάτι προέκυπτε, ε τότε είμαι σίγουρη ότι τον βρήκες μέσα στην καραντίνα. Μπορεί να νιώθουμε κάπως περιορισμένες, δεν παύει ωστόσο να είναι η καλύτερη ευκαιρία για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας και να αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται σε αυτήν.

Μία ομολογουμένως πολύ δημιουργική και συνάμα διασκεδαστική διαδικασία είναι να φτιάξεις DIY μάσκα για το πρόσωπο. Θα περάσεις όμορφα με τον εαυτό σου και θα χαρίσεις στην επιδερμίδα σου ενυδάτωση και λάμψη.

Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω μία πανεύκολη μάσκα προσώπου, με δύο υλικά, που σίγουρα θα τα έχεις στο σπίτι και αυτά είναι το μέλι και το γιαούρτι. Η συγκεκριμένη μάσκα κάνει καλό εάν η επιδερμίδα σου είναι θαμπή και χωρίς φρεσκάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θα χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι στην συγκεκριμένη μάσκα προσώπου καθώς το γιαούρτι διαθέτει πλήθος βιταμινών Β, έχει πλούσια περιεκτικότητα σε ασβέστιο και γαλακτικό οξύ.  

 

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύεις τα δύο υλικά σε ένα μπολ και εφαρμόζεις το μίγμα σε όλο το πρόσωπο.  Αφήνεις την μάσκα να δράσει για 20 λεπτά και ξεβγάζεις με κρύο νερό. Στη συνέχεια τοποθετείς την κρέμα ημέρας και ακολουθείς την διαδικασία που κάνεις καθημερινά.

Love,

K.

xx

Tags diy face mask, μάσκα προσωπου, υλικα, Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9848 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3134 s // Total time: 2.2983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X