Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μιλάει για το νέο portal της Madame Figaro Κύπρου [βίντεο]


Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μιλάει για το νέο portal της Madame Figaro Κύπρου [βίντεο]

\"Την κρίση την αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρία για να κάνουμε νέα πράγματα\"

Το νέο διαδικτυακό portal της Madame Figaro Κύπρου είναι εδώ με θέματα που αφορούν στις γυναίκες από τομείς όπως η ομορφιά, η μόδα, νέα των celebrities, συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθύνων σύμβουλος του Συγκροτήματος Δίας και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι εν μέσω πανδημίας και δύσκολων οικονομικών συνθηκών υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για δημιουργία, και μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η MadameFigaro.cy.

“Αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες συνθήκες. Μία πανδημία και μία οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου με έντονη την οικονομική πίεση. Παρ’ όλα αυτά είμαστε εξ αυτών που την κρίση την αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρία για να κάνουμε νέα πράγματα. Να δημιουργήσουμε καινούργιες ευκαιρίες. Μία τέτοια ευκαιρία, λοιπόν, είναι η MadameFigaro.cy. Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας να πληροφορείται και να ψυχαγωγείται μέσα από το διαδίκτυο, ερχόμαστε να βάλουμε τη σφραγίδα του τόσο αγαπημένου περιοδικού Madame Figaro και στο διαδίκτυο”, είπε μεταξύ άλλων ο Χρύσανθος Τσουρούλλης. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

Tags ρυσανθος τσουρουλλης, madame figaro cy, Madame Figaro, portal, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3361 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5605 s // Total time: 2.8966 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X