Πάνος Μακρής: "Η κόρη μου ήταν η σανίδα σωτηρίας μου"


Πάνος Μακρής: "Η κόρη μου ήταν η σανίδα σωτηρίας μου"

Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού για την κόρη του και τη σύντροφό του, Χριστίνα Τσέλεπου.

Συνέντευξη του Πάνου Μακρή φιλοξένησε σε προηγούμενο τεύχος του, το περιοδικό "DownTown", με άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής να "φωτίζονται", μέσα από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, Τάνιας Νεοκλέους.

O Κύπριος ηθοποιός και πρόσφατα πατέρας, μίλησε για την αγαπημένη του, Χριστίνα Τσέλεπου καθώς για τη σχέση τους πλέον, έχοντας στον κόσμο τους, την κόρη τους.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μακρής: H σπάνια αναφορά στην τριών ετών κορούλα του [βίντεο]

Για το πόσο έχει αλλάξει την ζωή του, η μικρή Σαββίνα, ο Πάνος Μακρής σχολιάζει: "Πάρα πολύ. Καταρχάς με σοβάρεψε στις επιλογές[…] Προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου, με έκανε να καταλάβω ποια είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα στη ζωή[…] Αυτό το μωρό ήτανε η σανίδα σωτήριας μου, με έκανε να καταλάβω τι είναι πρόβλημα και κυρίως τι δεν είναι πρόβλημα. Πλέον κάθε φορά που πηγαίνω σπίτι, μπαίνω κατευθείαν στον δικό της κόσμο, και είναι θεραπευτικό αυτό".

Όσον αφορά στο πώς είναι σαν γονείς με την Χριστίνα Τσέλεπου, ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι πάρα πολύ τυχεροί γιατί έχουν τις ίδιες απόψεις στα περισσότερα θέματα, με το παιδί τους να μην έχει δυσκολέψει τη μεταξύ τους σχέση, αντίθετα με την καραντίνα, πέρασαν περισσότερο χρόνο ως οικογένεια.

Tags Πάνος Μακρής, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0671 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 2.3953 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X