Σύλβια Μαυροπούλου: Το concealer που επιλέγει για να κρύβει τους μαύρους κύκλους!


Σύλβια Μαυροπούλου: Το concealer που επιλέγει για να κρύβει τους μαύρους κύκλους!

Είναι ένα από τα best seller προϊόντα του οίκου YSL Beauté.

Το concealer είναι ένα προϊόν που δεν απουσιάζει από κανένα νεσεσέρ. Ίσως μάλιστα, να είναι ένα από τα λίγα προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιεί μια γυναίκα καθημερινά, είτε μακιγιάρεται είτε όχι.

Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να κρύψει μαύρους κύκλους, ατέλειες, διχρωμίες ενώ σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται και ως βάση στα μάτια πριν την εφαρμογή της σκιάς.

Η Σύλβια Μαυροπούλου μας έδειξε μέσα από ένα instastory το δικό της αγαπημένο concealer το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Αυτό, λοιπόν, που επιλέγει η γνωστή επιχειρηματίας είναι το Touche Éclat High Cover Radiant.

Πρόκειται για ένα concealer που σβήνει τους μαύρους κύκλους, βοηθά στη εξάλειψη των σημαδιών κόπωσης και διορθώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η φόρμουλα από την οποία αποτελείται έχει κατασκευαστεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη, χωρίς την αίσθηση και την εμφάνιση ενός έντονου μακιγιάζ. Το ενσωματωμένο σύστημα εφαρμογής βούρτσας που διαθέτει είναι ιδανικό για εφαρμογή και ανάμιξη στην περιοχή ακόμα και των πιο μικρών ματιών.

Πηγή: MadameFigaro.cy

Tags Σύλβια Μαυροπούλου, CONCEALER, beauty, Ομορφια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4021 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2929 s // Total time: 2.6950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X