Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε με τον σύζυγό της το πρώτο βράδυ του γάμου τους [εικόνα]


Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε με τον σύζυγό της το πρώτο βράδυ του γάμου τους [εικόνα]

Η αποκάλυψη που έκανε πρώτη φορά για το συγκεκριμένο βράδυ.

Μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής, 7 Φεβρουαρίου, η Ελεωνόρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα που πέρασε από την ημέρα του γάμου της, κάνοντας μάλιστα παράλληλα και μια αποκάλυψη για το τι έκανε με τον σύζυγό της το πρώτο τους βράδυ ως παντρεμένοι.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η άκρως εντυπωσιακή εικόνα της κόρης της που μας ενθουσίασε

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε η ίδια, σχολίασε τα εξής: "Η φωτογραφία αυτή μου έσκασε στο σαν σήμερα του facebook… αν και παντρευτήκαμε με τον Θοδωρή στις 28 Δεκεμβρίου του 2017[...]Μια καθημερινή, Πέμπτη με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς, 13:28 ακριβώς, με τον δήμαρχο Εκάλης να δίνει ρεσιτάλ. Γύρω στις πέντε που ξεμπερδέψαμε από τις δουλειές μας γιορτάσαμε με τον Θοδωρή, τρώγοντας burger οι δυο μας, ενώ το πρώτο μας βράδυ ως παντρεμένοι το περάσαμε μέχρι τα μεσάνυχτα σε ιδιωτική κλινική κάνοντας εξετάσεις στον σύζυγό μου, που είχε συμπτώματα πνευμονίας. Ήταν όμως μια ωραία μέρα με ευχάριστες αναμνήσεις που μέσα στο πρόγραμμα της είχε κ έναν… γάμο! Άντε κορίτσια μου κ στα δικά σας οι ανύπαντρες”.

 

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διάσημο, ΣΥΖΥΓΟΣ, Γαμος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2324 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5915 s // Total time: 3.8239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X