Ηλιάνα Αραβή: Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της στη συγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη [βίντεο]


Ηλιάνα Αραβή: Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της στη συγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη [βίντεο]

Η στάση που επέλεξε να κρατήσει η Κύπρια ηθοποιός.

Την καταγγελία της μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου προς τον Παύλο Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση την περίοδο που ήταν φοιτήτρια και εκείνος καθηγητής στη συγκεκριμένη σχολή, έκανε το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου, η Ηλιάνα Αραβή.

Μέσα από τις εκπομπές “Ευτυχείτε” και “Το Πρωινό”, την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, παρουσιάστηκε η πρώτη αντίδραση της Κύπριας ηθοποιού, στη δημοσία συγνώμη του γνωστού κωμικού ηθοποιού, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να αναφέρει την επικοινωνία που είχε μαζί της.

Διαβάστε ακόμα: Και δεύτερη καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη – Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστειλε!

Χαρακτηριστικά όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, η Ηλιάνα Αραβή δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω και πως θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τις νέες καταγγελίες που θα έρθουν στην επιφάνεια.

Την ίδια ώρα με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως σε επικοινωνία που είχε με την Ηλιάνα Αραβή, εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω και πως θα προχωρήσει κανονικά στην καταγγελία στο ΣΕΗ σε βάρος του ηθοποιού. 

 

 

 

 

Tags ηλιανα αραβη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, Παύλος Χαϊκάλης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5366 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6806 s // Total time: 5.2172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X