Η Κύπρια τραγουδίστρια, Εύη Καπάταη εξομολογείται την κακοποίηση που δέχθηκε στα 18 της!


Η Κύπρια τραγουδίστρια, Εύη Καπάταη εξομολογείται την κακοποίηση που δέχθηκε στα 18 της!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που της άσκησε ψυχολογική βία.  

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για παρενόχληση πάσης φύσης τις τελευταίες ημέρες καθώς ολοένα και βγαίνουν στη δημοσιότητα περισσότερα περιστατικά. 

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Χαϊκάλης: Ξεκαθαρίζει την ατάκα του για το "αρσενικό παλιάς κοπής" [βίντεο]

Αυτή τη φορά η Κύπρια ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη μιλώντας στην ΕΡΤ εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία κακοποίησης ούσα 18 ετών από γνωστό μουσικοσυνθέτη, το όνομα του οποίου είχε εμπλέξει πρόσφατα και άλλη τραγουδίστρια προ ολίγων ημερών. 

“Πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου… με το αθώο παιδικό μου μυαλό νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν δεν του άρεσε η φωνή μου… μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου αυτό με έσωσε […] Μου μιλούσε από την αρχή άγρια μόλις κάθισα στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη… μ… όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου… δεν μπορούσα να πιστέψω […] Αυτό χάραξε την ψυχή μου για πάντα. Θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Οι μετέπειτα συνεργασίες μου με τον Σπανό ,τον Πλέσσα, τον Μαχαιρίτσα ήταν άψογες”, αποκάλυψε η τραγουδίστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει η ελληνική κρατική τηλεόραση: 


 

Tags εύη καπάταη, ερτ, διασημοι, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0639 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7067 s // Total time: 2.7706 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X