5 αγαπημένα make-up & hair looks από τις πιο διάσημες celebrities


5 αγαπημένα make-up & hair looks από τις πιο διάσημες celebrities

Τι είναι αυτό που ξεχωρίσαμε και μας κέντρισε την προσοχή.

Κάνοντας ένα scroll down στο Instagram και βλέποντας τις διάσημες του Hollywood ντυμένες και μακιγιαρισμένες, διαπίστωσα πόσο πολύ μου έχουν λείψει όλα αυτά. Είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες από εσάς νιώθετε ακριβώς το ίδιο μαζί μου.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλες μας, είναι λίγη ακόμη υπομονή καθώς σύντομα θα ξαναφορέσουμε τα καλά μας και θα υιοθετήσουμε τα make-up looks που θαυμάζαμε τόσο καιρό από τα editorial μόδας και τα catwalks των επώνυμων οίκων.

Πιο κάτω συγκέντρωσα και σου παρουσιάζω 5 make-up looks από αγαπημένες celebrities που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και που σίγουρα θα ήθελα να υιοθετήσω στις πρώτες μου επίσημες εξόδους.

#1. Jennifer Lopez

Λατρεμένο και άκρως εντυπωσιακό! Το hair look της, ένα half-up ponytail που καταλήγει σε wave look είναι μια chic επιλογή για κάθε ξεχωριστή περίσταση. Όσο αφορά το μακιγιάζ ήταν ότι πιο chic έχω δει τελευταία. Ωραία βάση με contouring, γήινες αποχρώσεις και έντονη λάμψη που ξεχώρισε στο εσωτερικό του ματιού, καλοσχηματισμένα φρύδια και χείλη σε απαλό ροζ-κόκκινο χρώμα.

#2. Kim Kardashian

Υπέροχα ίσια μαλλιά και αγαπημένο χρώμα. Το μακιγιάζ της απλό αλλά ιδιαίτερο. Κινήθηκε σε nude αποχρώσεις στα χείλη, το αγαπημένο της coutouring που έκανε η ίδια τάση και ζυγωματικά σε peach απόχρωση. Τέλος, υιοθέτησε το trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από το graphic eyeliner τραβώντας την γραμμή αρκετά έξω.

Διάβασε ολοκληρωμένο το άρθρο στη MadameFigaro.Cy.

Tags Μακιγιαζ, μαλλιά, makeup, make-up, hair, beauty, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4570 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4696 s // Total time: 2.9266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X