Αλέξης Παππάς - Chris Σταμούλης: Η παραβίαση στους κανόνες του "Survivor" και η ποινή που τους δόθηκε [βίντεο]


Αλέξης Παππάς - Chris Σταμούλης: Η παραβίαση στους κανόνες του "Survivor" και η ποινή που τους δόθηκε [βίντεο]

Η ανακοίνωση του παρουσιαστή που αναστάτωσε τους παίκτες.

Το επεισόδιο του “Survivor” της Τετάρτης, 10 Φεβρουαρίου, το οποίο παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, έκρυβε για άλλη μια φορά, διάφορες εντάσεις και ανατροπές.

Μάλιστα ανάμεσα στα highlights του reality επιβίωσης, ήταν και η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός, στο συμβούλιο αποχώρησης, ανακοίνωσε για πρώτη φορά στο φετινό “Survivor”, την παραβίαση κανόνων που παρατηρήθηκε από παίκτες της μπλε ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η μπλε ομάδα, δυο παίκτες, ο Chris Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς απομακρυνθήκαν κρυφά από την παραλία τους το βράδυ, με τους συμπαίκτες τους, το πρωί να τους ψάχνουν τονίζοντας πως πολύ πιθανόν οι δυο άντρες, να παραβίασαν τους κανονισμούς.

Ωστόσο, τόσο ο Chris όσο και ο Αλέξης σχολίασαν το γεγονός, δηλώνοντας πως καθώς έψαχναν για τροφή, χάθηκαν στο δάσος.

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο συμβάν, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παραγωγή με τον παρουσιαστή να αναφέρει τις ποινές που θα υποβληθούν στους δυο παίκτες για αυτή τους την πράξη.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: “Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα αλλάξουν λίγο την ροή του παιχνιδιού. Πάνω από οποιοδήποτε πρόγραμμα προέχει η υγεία των παικτών. Για αυτό έχουν μπει κάποια όρια. Τα όρια έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με τον χώρο τον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας. Αυτοί οι κανόνες πρέπει να είναι απαράβατοι. Σήμερα λοιπόν είχαμε ένα περιστατικό στην μπλε παραλία κατά το οποίο δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα η παραγωγή να ανησυχήσει, να κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να τους βρούμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτοί οι κανόνες να τηρούνται γιατί έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την υγεία σας. Ζείτε σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι μία άγρια ζούγκλα που κρύβει πολλούς κινδύνους. Αυτή λοιπόν η παράβαση είναι λογικό να έχει και κάποιες συνέπειες. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, αυτές αφορούν κατά 10% τον Chris και κατά 10% τον Αλέξη. Σε περίπτωση που ο Chris αποχωρήσει αυτό το ποσοστό θα μειωθεί στο 10% μόνο για τον Αλέξη. Επίσης στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 


 

 

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, κανονες, παραβίαση, αλεξης παπας, chris σταμουλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9912 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 3.2744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X