Αθηνά Οικονομάκου: Τι δήλωσε για το φύλο του παιδιού που περιμένει και τα κιλά της εγκυμοσύνης [βίντεο]


Αθηνά Οικονομάκου: Τι δήλωσε για το φύλο του παιδιού που περιμένει και τα κιλά της εγκυμοσύνης [βίντεο]

Μίλησε ανοιχτά για το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής της. 

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το βραδύ της Τετάρτης, 10 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “The2nightshow”, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μίλησε για τη δεύτερή της εγκυμοσύνη, τα πόσα κιλά έχει πάρει, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει, αλλά δεν το έχει αποκαλύψει ακόμη.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Ο γλυκός τρόπος με τον οποίο μας αποκάλυψε σε ποιο μήνα της κύησής της βρίσκεται [εικόνα]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο. Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα".

Ενώ πρόσθεσε: "Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω. Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί.Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ. Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, εγκυμοσύνη, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4198 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3954 s // Total time: 2.8153 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X