Χριστίνα Μπόμπα: Βρίσκεται στο νοσοκομείο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της [εικόνα]


Χριστίνα Μπόμπα: Βρίσκεται στο νοσοκομείο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της [εικόνα]

Ποια η κατάσταση της υγείας της:

Μια αλλιώτικη ημέρα των ερωτευμένων, περνάει φέτος, η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς όπως ειδαμε σε ανάρτησή της στο instagram, το πρωί της Κυριακής, 14 Φεβρουαρίου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Από το πλευρό της φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ήταν ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή, βρέθηκε δίπλα στα κορίτσια του, μιας και η σύζυγός του διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε ακόμα: Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του φύλου των μωρών τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα  ωστόσο, δεν αποκάλυψε τον λόγο της νοσηλείας της, αλλά φρόντισε να ενημερώσει τους followers της πως δεν είναι κάτι σοβαρό, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: "Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα".

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης με instastory του, εξήγησε τους λόγους για τους οποίος οδήγησαν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο σχολιάζοντας: "Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα. Είμαστε καλά και οι 4. Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμη και εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως. Σας στέλνουμε την αγάπη μας".Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, χριστίνα μπομπά, διασημοι, νοσοκομειο, εγκυος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0170 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3121 s // Total time: 3.3292 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X