"Survivor": Σε κατάσταση σοκ η Μαριαλένα με την είσοδο του πρώην της στην μπλε ομάδα [βίντεο]


"Survivor": Σε κατάσταση σοκ η Μαριαλένα με την είσοδο του πρώην της στην μπλε ομάδα [βίντεο]

\"Βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ\".

Νέες απρόσμενες αφίξεις είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor” για τις δύο ομάδες, με αυτές τις μπλε ομάδας να μας κεντρίσουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νέος παίκτης των μπλε, είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με την ίδια να μην δέχθηκε τόσο καλά την είσοδο του στο παιχνίδι, μένοντας άφωνη όταν τον  είδε.

Ωστόσο, δεν φτάνει που αντίκρισε εκεί που δεν το περίμενε τον πρώην της, στην ομάδα τους, έχει προστεθεί και η νυν σύντροφος του, Χριστίνα Κεφάλα.

Ο καινούργιος παίκτης και πρώην σύντροφός της, την πλησίασε για να την χαιρετίσει αγγίζοντάς την, δημιουργώντας έτσι μια έντονη αμηχανία στην Μαριαλένα, με την ίδια να αναγκάζεται να αποχωρήσει από την καλύβα.

 Η ίδια μάλιστα στο τέλος ανέφερε ότι πριν μπει στο “Survivor” δεν είχαν χωρίσει με τον πιο ήρεμο τρόπο με τον Σάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ. Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags survivor, μαριαλενα, πρώην, ΠΑΙΚΤΕΣ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1089 s (248 Queries.) // Parse time: 1.1999 s // Total time: 3.3088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X