Δοκίμασα μία αγαπημένη τάση στα μαλλιά!


Δοκίμασα μία αγαπημένη τάση στα μαλλιά!

Η αλλαγή που θέλησα να κάνω στο hair look μου!  

Με το πέρας της δεύτερης καραντίνας και το άνοιγμα των κομμωτηρίων, οι περισσότερες από εμάς ήμασταν στην αναζήτηση για ιδέες είτε για χτένισμα είτε για κούρεμα που θα ανανέωνε την εμφάνιση μας. Μπορεί καμία περίσταση να μην απαιτεί να έχουμε το μαλλί στην τρίχα, μιας που τις περισσότερες ώρες βρισκόμαστε στο σπίτι, όμως ένα νέο hairstyle μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση. 

Αυτό έκανα και εγώ! Ήθελα μία αλλαγή για να μου τονώσει τη ψυχολογία και να με κάνει να αισθανθώ όμορφα. Πήρα τηλέφωνο, έκλεισα ραντεβού και πήγα προετοιμασμένη για την αλλαγή.  

Curtain bangs it is! 

Τα curtain bangs, οι λεγόμενες αφέλειες "κουρτινάκια" έχουν υιοθετηθεί από πολλές celebrities και είναι από τα hair trends που δεν μένουν ποτέ εκτός. Μπορεί να μην βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή αλλά πάντα έχουν εκείνες που τις ακολουθούν πιστά. 

Με το που έδειξα στον Χρήστο (Αρτεμίου) τις φωτογραφίες που αποθήκευσα στο κινητό, χωρίς δεύτερη σκέψη και κανένα ενδοιασμό, συμφώνησε! Κόψαμε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα μήκος και μπροστά τις αφέλειες.  

Et Voila! 

Ίσως τώρα να αναρωτιέσαι… “μπορεί μία τόσο μικρή αλλαγή να κάνει την διαφορά;”. Φυσικά και ναι! Εγώ πάντως τις έχω λατρέψει. 

Love,
K. 
xx
 

Tags κλελια γιασεμδιου, μαλλιά, χρηστος αρτεμιου, ταση, Trends, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7173 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3478 s // Total time: 2.0651 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X