Δέσποινα Βανδή: Η αδικία που ένιωσε γύρω από την κόντρα με την Άννα Βίσση


Δέσποινα Βανδή: Η αδικία που ένιωσε γύρω από την κόντρα με την Άννα Βίσση

\"Hμουν μια μικρή της θαυμάστρια\".

Συνέντευξή στο διαδικτυακό περιοδικό “Antivirus” και στον Βασίλη Θανόπουλο , παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας μεταξύ άλλων για την Άννα Βίσση και το παρελθόν τους.

Σε ερώτηση για το αν έχει αισθανθεί ποτέ αδικημένη από όλο αυτό το θέμα της “κόντρας” που είχε δημιουργηθεί με την Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια έδωσε μια ξεκάθαρη και ειλικρινή απάντηση, αποκαλύπτοντας και τον θαυμασμό προς το πρόσωπό της.

Διαβάστε ακόμα: Βίσση - Βανδή: Αποκαλύφθηκε η πρώτη τους επίσημη συνεργασία [εικόνα]

Χαρακτηριστικά η ίδια απάντησε: “Αρκετές φορές. Δεν θέλω να σταθώ στο παρελθόν. Υπήρχε ένας υπόγειος ανταγωνισμός. Κινούμασταν πάνω κάτω σε ίδια μοτίβα. Σίγουρα για εμένα η Άννα, όταν ξεκίνησα ήταν ένα πρότυπο στα πράγματα που έκανε. Ας πούμε ότι ήμουν μια μικρή της θαυμάστρια. Είναι σαν να έρχεται ένα παιδί σήμερα και να θέλει να ακολουθήσει κάποια πράγματα, τα οποία ίσως θαυμάζει σε εμένα. Πόσο μπορείς να μαλώσεις αυτό το παιδί; Ίσα Ίσα αυτό σε κάνει να κολακεύεσαι περισσότερο. Δημιουργήθηκε όλο αυτό το πολύ μεγάλο πράγμα με μεγάλες ομάδες και κοινότητες που πίστευαν πως αν αγαπάς τη μία πρέπει να μισείς την άλλη και που νομίζω ότι ενδόμυχα θα ήθελαν να αγαπούν και τις δύο. Γιατί είδα πολύ κόσμο τελικά να απελευθερώνεται μετά από αυτό το ντουέτο. Φτου και ξελευτερία. Τόλμησαν επιτέλους να πουν “μου αρέσουν και οι δύο”. Πάντως με την Άννα αισθάνθηκα από το πρώτο λεπτό πάρα πολύ όμορφα και ήταν αυτό που έχω ξαναπεί. Σαν όλο αυτό το πράγμα, το οποίο υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια, μας έκανε να είμαστε γνώριμες από παλιά. Σαν να είχαμε σχέση. Σαν να ήμασταν δυο χαμένες αδερφές που ξαναβρέθηκαν”.

Tags gossip, showbiz, celebrities, αννα βισση, δεσποινα βανδη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4082 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5613 s // Total time: 2.9695 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X