Μπέσσυ Μάλφα για παρενοχλήσεις: "Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν είμαι έτοιμη να το πω" [βίντεο]


Μπέσσυ Μάλφα για παρενοχλήσεις: "Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν είμαι έτοιμη να το πω" [βίντεο]

Τα δάκρυα και η συγκίνηση της ηθοποιού.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Το πρωινό”, βρέθηκε την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, η Μπέσσυ Μάλφα.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε το θέμα καταγγελιών που κυριαρχεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, αποκαλύπτοντας όλα όσα αισθάνεται.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, ρώτησε τη Μπέσσυ Μάλφα αν έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα, απαντώντας τα εξής:Δεν είμαι έτοιμη να σου το πω. Το θέμα δεν είναι αν έχει τύχει σε μένα, μπορεί να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω και στον τάφο μου, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη για να μιλήσεις. Δεν είναι εύκολο να δώσεις θάρρος σε κάποιον που δεν θέλει να μιλήσει”.

Ενώ για όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο η ηθοποιός σχολίασε: "Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως κι ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι΄αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα, εκείνος όμως που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Με επηρεάζει πολύ ως γυναίκα, πολίτη, μητέρα, ηθοποιό…  Υπήρχαν κάποιες φήμες, τις οποίες δεν μπορούσες να πιστέψεις. Εγώ επειδή έχω ακούσει πολλά, ακόμα και για μένα, δεν μπορούσα να τις πιστέψω. Ωστόσο, επειδή ήταν πολλές με βοήθησαν να είμαι επιφυλακτική απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μετράει η ποσότητα σε αυτή την περίπτωση, γιατί οι ηθοποιοί έχουν ποιότητα. Ακούω προσεχτικά και ερευνώ”.Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω [02:40]

Tags Μπέσσυ Μάλφα, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2147 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3834 s // Total time: 2.5980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X