Μουσική για δεξίωση γάμου


Μουσική για δεξίωση γάμου

Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη μουσική για τη δεξίωση του γάμου σου!

Η μουσική παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη δεξίωση γάμου. Ακούγεται στο χώρο από την πρώτη στιγμή που φτάνουν οι καλεσμένοι και συνοδεύει τόσο την είσοδο των νεόνυμφων όσο και την κοπή της τούρτας. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι παρακινεί τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής σου χρειάζεται το καλύτερο soundtrack για αυτό επίλεξε σωστά τη μουσική!

DJ ή ορχήστρα;
Οι περισσότεροι μελλόνυμφοι επιλέγουν DJ για τη δεξίωση του γάμου τους αφενός γιατί είναι πιο οικονομική επιλογή αφετέρου γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σε τραγούδια. Από την άλλη μια ορχήστρα κάνει την ατμόσφαιρα πιο φιλική ενώ η διαδραστικότητα της ζωντανής μουσικής εγγυάται ένα επιτυχημένο πάρτι! Ιδανικά θα μπορούσες να έχεις κάποιο DJ για τις ενδιάμεσες στιγμές (την ώρα της κοπής της τούρτας, την είσοδο στον χώρο) αλλά και μία ορχήστρα για την ώρα του χορού. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις κάποιον επαγγελματία με τον οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις καλά ως προς το είδος μουσικής που προτιμάς αλλά και κάποιον που να είναι έμπειρος με γαμήλιες δεξιώσεις.

Λίστα τραγουδιών
Σίγουρα έχεις κάποια αγαπημένα τραγούδια που θέλεις οπωσδήποτε να ακουστούν και να χορέψεις την ημέρα της δεξίωσης. Είτε κλείσεις DJ ή κάποια μπάντα, φτιάξε και δώσε τους μια λίστα με τα τραγούδια που σου αρέσουν. Φρόντισε η λίστα σου να περιλαμβάνει το τραγούδι για την είσοδό σου στην αίθουσα, το τραγούδι του πρώτου χορού, το τραγούδι για την κοπή της τούρτας αλλά και τα τραγούδια για τον χορό πατέρα-νύφης, μητέρας-γαμπρού κλπ.. Εκτός από τα τραγούδια που θα ακουστούν την ώρα του πάρτι καλό είναι να φροντίσεις και για τη μουσική υπόκρουση της υπόλοιπης βραδιάς. Για αυτά τα τραγούδια μπορείς να συμβουλευτείς ένα έμπειρο σε δεξιώσεις επαγγελματία.

Tags μουσικη, δεξιωση, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9123 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4111 s // Total time: 2.3234 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X