Golden Globes 2021: Οι εμφανίσεις που “έκλεψαν” τις εντυπώσεις!


Golden Globes 2021: Οι εμφανίσεις που “έκλεψαν” τις εντυπώσεις!

Η 78η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε ψηφιακά χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Los Angeles. Ξεχωρίσαμε τα 10 πιο εντυπωσιακά look.  

Όπως συνέβη και με τα Emmys του 2020, τα φετινά Golden Globes που διοργανώνονται από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, διεξάχθηκαν ψηφιακά λόγω της πανδημίας και στο κόκκινο χαλί είδαμε μόνο τους παρουσιαστές που παρευρέθηκαν στην λαμπερή τελετή. Oι εμφανίσεις των σταρ έγιναν από το σαλόνι του σπιτιού τους, όπου φόρεσαν φανταστικά φορέματα και κοστούμια τα οποία προβλήθηκαν μέσω Ιnstagram και Zoom. 

Και ενώ οι οικοδέσποινες της βραδιάς Tina Fey και Amy Poehler ανακοίνωναν τα ονόματα των διασημοτήτων που διεκδικούσαν το πολυπόθητο αγαλματίδιο, εμείς ανυπομονούσαμε να δούμε τις στιλιστικές επιλογές των λαμπερών celebrities σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση – που φέτος ήταν πραγματικά διαφορετική. Μπορεί να απουσίαζαν από το κόκκινο χαλί οι περισσότεροι celebrities, όμως σχεδόν όλοι ντύθηκαν για την περίσταση χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στα εντυπωσιακά look γεμάτα λάμψη και γκλάμουρ που μας χάρισαν από το σπίτι τους. Επιλέξαμε, τα πιο ξεχωριστά φορέματα που έκλεψαν την παράσταση. 

Η Kate Hudson προτεινόμενη για την κατηγορία Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε Tαινία ή Mιούζικαλ για την ταινία “Music”, φόρεσε ένα υπέροχο, ρομαντικό Louis Vuitton φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους. Στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Hudson δήλωσε: “Επειδή θα συμμετέχω στις Χρυσές Σφαίρες από το σπίτι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ντυθώ όπως θα ντυνόμουν αν καθόμουν στον καναπέ μου! Θα μου λείψει το να έβλεπα όλους μου τους φίλους και να μπορούσαμε να περάσουμε τη βραδιά όλοι μαζί, όμως είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γιορτάσουμε όλη την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει την χρονιά που μας πέρασε!”

H Elle Fanning προτεινόμενη για την κατηγορία Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε τηλεοπτική σειρά ή κωμωδία για το “The Great” φόρεσε ένα εντυπωσιακό σατέν Gucci φόρεμα σε απαλό γαλάζιο επενδυμένο με κεντημένες κρυστάλλινες καρφίτσες στην πλάτη- μια δημιουργία του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Alessandro Michele.

Η πανέμορφη ηθοποιός Amanda Seyfried, προτεινόμενη για την κατηγορία Β Γυναικείου ρόλου σε ταινία, για την ταινία “Mank” φόρεσε ένα Oscar de la Renta sorbet κόκκινο μεταξωτό φόρεμα με έμπνευση από το Old Hollywood glamour σε στενή γραμμή που άνοιγε στο τελείωμα. Τα υφασμάτινα λουλούδια του φορέματος ήταν φτιαγμένα στο χέρι και αγκάλιαζαν το σώμα της από ώμο σε ώμο. 

H ηθοποιός και τραγουδίστρια Sofia Carrson φόρεσε ένα φόρεμα του οίκου Giambattista Valli σε διχρωμία με ένα τεράστιο φιόγκο που κάλυπτε τον ένα ώμο.

Η ηθοποιός Isla Fisher φόρεσε ένα Alex Perry φανταχτερό ρόζ φόρεμα από την Resort συλλογή του οίκου RS21 με κοσμήματα Van Cleef & Arpels (ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο και σκουλαρίκια) σε styling του Micah Schifman. 

Η πρωταγωνίστρια του “Harriet” Cynthia Erivo φόρεσε ένα από τα πιο συζητημένα looks της βραδιάς, επιλέγοντας ένα φωτεινό lime πράσινο φουτουριστικό Maison Valentino couture φόρεμα με πανύψηλες ασημί πλατφόρμες. 

H ηθοποιός Julia Garner που ήταν προτεινόμενη για τον Β Γυναικείο Ρόλο σε σειρά, μίνι σειρά ή τηλεταινία για το “Ozark”, φόρεσε ένα από τα πιο ρομαντικά και elegant φορέματα της βραδιάς, ένα Prada ivory και μαύρο φόρεμα με αισθητική ‘20s.

H ηθοποιός Margot Robbie φόρεσε ένα effortless Chanel φόρεμα με μια Chanel δερμάτινη ζώνη στη μέση που προβλέπουμε πώς θα την βλέπουμε παντού την άνοιξη.

Η ηθοποιός Nicole Kidman, προτεινόμενη για το βραβείο για Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε μίνι σειρά ή τηλεταινία για τη σειρά “The Undoing”, φόρεσε ένα φανταστικό Louis Vuitton μαύρο φόρεμα με χρυσές αλυσίδες που έκλεψε τις εντυπώσεις και βρίσκεται επάξια στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες τις βραδιάς.

Τέλος, η ηθοποιός Kaley Cuoco, προτεινόμενη για την κατηγορία Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε τηλεοπτική σειρά ή κωμωδία για το “The Flight Attendant”φόρεσε ένα ονειρικό γκρι Oscar de la Renta φόρεμα φτιαγμένο από τούλι και επενδυμένο με περίτεχνα κεντήματα και ήταν πραγματικά μια πριγκίπισσα, ή όπως την ονόμασε ο οίκος στην ανάρτηση του στο instagram “Belle of the Ball”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 

Photo Credits: EPA, Instagram @kaleycuoco, @katehudson, @januaryjones, @islafisher, @cynthiaerivo, @Juliagarner, @margotrobbie, @amandaseyfried, @sofiacarson, @ellefanning
 

Tags golden globes 2021, χρυσες σφαιρες 2021, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0071 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0317 s // Total time: 0.0388 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X