Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού μετά τη γέννηση της κόρης του


Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού μετά τη γέννηση της κόρης του

Ποια ήταν η αντίδραση που είχαν τα τρία του παιδιά και γιατί δεν έχει δει μέχρι στιγμής το νεογέννητο. 

Πίσω στην Ελλάδα επέστρεψε αυτές τις ημέρες, ο Γιώργος Λιανός, προκειμένου να βρίσκεται στο πλάι της συντρόφου του Κωνσταντίνας Καραλέξη, η οποία πριν από λίγα 24ωρα, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον παρουσιαστή.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως η αγαπημένη του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο θα πάρει το όνομα Βαλέρια, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο μέλος της οικογένειας του.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λιανός: Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός που συνέβη στη ζωή του, ο παρουσιαστής σχολίασε τα εξής: “Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο".

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιωργος λιανος, διασημοι, κόρη, γεννηση, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7403 s (227 Queries.) // Parse time: 4.0892 s // Total time: 6.8295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X