Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η στιγμή που έμαθαν πως περιμένουν μωράκια μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες


Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η στιγμή που έμαθαν πως περιμένουν μωράκια μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες

Η συγκίνηση είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους   

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Μιλάει για την περιπέτεια της στο νοσοκομείο και τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχει πάρει [εικόνες]

H συγκίνηση τους είναι απερίγραπτη και δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους προσωπικές στιγμές από την εγκυμοσύνη. 

Σε σχόλιο διαδικτυακής της φίλης που παλεύει δέκα χρόνια για να αποκτήσει παιδί η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε και τη δική της εμπειρία με τις αποτυχημένες τους προσπάθειες ενώ είδαμε την πρώτη εικόνα της με τον Σάκη Τανιμανίδη όταν έμαθε πως είναι έγκυος

“Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας”, έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό στιγμιότυπο που εντοπίσαμε στα social media: 

Photo Credits κεντρική εικόνα άρθρου: Instagram @ndpphoto
 

Tags χριστίνα μπομπά, σακης τανιμανίδης, εγκυος, εγκυμοσύνη, διδυμα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2899 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4903 s // Total time: 2.7802 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X