Το νερό είναι σημαντικός σύμμαχος για την υγεία μας! 


Το νερό είναι σημαντικός σύμμαχος για την υγεία μας! 

Η Veluda διασφαλίζει την ποιότητα στην κατανάλωση νερού   

Το νερό είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά. Όταν δεν εμπίπτει, όμως, στις προδιαγραφές για το πόσιμο νερό, η κατανάλωσή του μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για την υγεία. Σε περιοχές όπου το νερό της βρύσης είναι αμφιβόλου ποιότητας είναι απαραίτητο ο κάθε καταναλωτής να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα παρέχει στην οικογένειά του υγιεινό και καθαρό νερό!

Η εταιρεία Veluda έχοντας συμπληρώσει μια επιτυχημένη 20ετή πορεία στον χώρο των συστημάτων επεξεργασίας νερού και φέροντας 10 διεθνείς πιστοποιήσεις παρέχει εγγυημένες λύσεις για βελτίωση του πόσιμου νερού οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης!

Η VELUDA διαθέτει Τμήμα Ποιότητας με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και διεξάγει συνεχείς μηχανολογικούς ελέγχους σε όλα τα προϊόντα, καθώς και δειγματοληπτικούς ελέγχους ποιότητας νερού σε συνεργασία με εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης. Ακόμη το Τμήμα Ποιότητας διεξάγει εσωτερικές επιθεωρήσεις σε όλα τα τμήματα της εταιρείας, καθώς και στα υποκαταστήματα και τους συνεργάτες της. Επιπρόσθετα, επιθεωρήσεις γίνονται και σε εργοστάσια προμηθευτών, για να διαπιστωθεί η συμμόρφωσή τους με τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας της εταιρείας. Η συνεργασία με νέο προμηθευτή γίνεται μόνο εφόσον διαθέτει πλήρη φάκελο πιστοποιητικών και τηρεί τις προϋποθέσεις της κυπριακής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. 

Επίσης, η εταιρεία Veluda συνεισφέρει στο έργο της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών για πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων του νεφρού δωρίζοντας το 4% των πωλήσεων του μήνα Μαρτίου. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό όσον αφορά την κατανάλωση νερού χαμηλής αγωγιμότητας (δηλ. χαμηλό ποσοστό αλάτων) όχι μόνο για άτομα που πάσχουν από τη νεφρική νόσο αλλά και ανθρώπους που θέλουν να προφυλάξουν τον οργανισμό τους από τη σκληρότητα του νερού. 

Tέλος, παρέχει δωρεάν επίσκεψη και μέτρηση του νερού στο χώρο του κάθε ενδιαφερόμενου για βελτίωση του πόσιμου νερού! 

Θα αφήνατε ποτέ την υγεία σας στην τύχη; Τότε γιατί να μην παρέχετε στην οικογένειά σας το πιο υγιεινό νερό με τα φίλτρα νερού VELUDA;


 

Tags veluda, νερο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4382 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2721 s // Total time: 2.7103 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X