Σοκάρει η επιστολή γυναίκας Κύπριου ποδοσφαιριστή


Σοκάρει η επιστολή γυναίκας Κύπριου ποδοσφαιριστή

\"Επικοινωνώ μαζί σας σε μια απέλπιδα προσπάθεια για ουσιαστική στήριξη για την επιβίωση των οικογενειών μας\"

Επιστολή-σοκ έφτασε στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π! Σύζυγος ποδοσφαιριστή εκφράζει κραυγή αγωνίας για το αύριο. Με τη γραπτή τοποθέτησή της μας συγκλόνισε, αφού έθεσε θέμα επιβίωσης οικογενειών!
"Αγαπητοί κύριοι,
Επικοινωνώ μαζί σας σε μια απέλπιδα προσπάθεια για ουσιαστική στήριξη για την επιβίωση μας πλέον. Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια που καταβάλλετε κάθε χρόνο ειδικά αυτή την εποχή για την προάσπιση των δεδουλευμένων των ποδοσφαιριστών, όμως, πλέον τίθεται σοβαρότατο θέμα επιβίωσης των οικογενειών μας.
Είναι απαράδεκτο ομάδες που ξεκινούν τη χρόνια με μειωμένο προϋπολογισμό να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις οφειλές τους. Πού είναι οι διοικήσεις, ποιός διαχειρίζεται αυτούς τους πάντα προβληματικούς προϋπολογισμούς και γιατί αυτό πρέπει να απασχολεί τους ποδοσφαιριστές; Γιατί πρέπει να δέχονται την απλή εξήγηση πως δεν υπάρχει μια; Δεν μιλάμε για ένα ή δυο μήνες, αλλά για 5 ολόκληρους μήνες που συμπληρώνονται με το τέλος του τρέχοντος μήνες! Μισό συμβόλαιο! Και μάλιστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν να παίρνουν από την περσινή χρόνια!
Πώς θα επιβιώσουμε όταν αυτό είναι το μοναδικό εισόδημα που μπαίνει στο σπίτι μας; Οι πλείστες σύζυγοι από μας δεν μπορούν να εργαστούν ή έχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους για να αναθρέψουν τα παιδιά τους, αφού το ακανόνιστο και άλλοτε βεβαρημένο προγράμματα των συζύγων, δεν δίνει περιθώρια σε όσες είναι μητέρες να εργαστούν. Και με ποιο θάρρος οι οπαδοί εκδίδουν ανακοινώσεις αναφέροντας πως «δε μας ενδιαφέρει αν οι παίκτες είναι απλήρωτοι, αφού σε όλες τις ομάδες είναι».
Ντροπή! Πραγματικά. Σαν να μην είμαστε άνθρωποι.
Οι ποδοσφαιριστές, Κύπριοι, ξένοι ή μη, δουλεύουν για να ζήσουν, όπως όλος ο κόσμος. Το ίδιο προσπαθούν όλοι. Άλλοι αφήνουν πατρίδες και οικογένειες για να βρουν ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Πού είναι όμως αυτό; Κρίση υπάρχει παντού όμως ο κάθε εργαζόμενος πληρώνεται στο τέλος του μήνα, βρέξει χιονίσει. Στο ποδόσφαιρο ποια είναι η διαφορά; Δεν ζούμε στα χρόνια της φανέλας. Η φανέλα από μονή της δεν αποτελεί κίνητρο. Ο καθένας παίζει για την οικογένεια του, για το γόητρο της νίκης, για ένα καλύτερο αύριο και αυτά είναι πιο ισχυρά κίνητρα.
Aς μην ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιρικές καριέρες έχουν ημερομηνία λήξης. Όταν όλες μας οι οικονομίες εξανεμίζονται για τις τρέχουσες μας ανάγκες, τι μέλλον θα παρέχουμε στα παιδιά μας;
Πώς θα ζήσουμε μετά αν δεν τα βγάζουμε πέρα ούτε καν τώρα;
Οι διοικούντες δυστυχώς ξέρουν να προσφέρουν μόνο λόγια και να «δίνουν» τόσο εύκολα τους ποδοσφαιριστές τους στους οπαδούς, ως τους μόνους υπαίτιους των αποτυχιών, όταν οι ίδιοι είναι εξαφανισμένοι από την όλη προσπάθεια της ομάδας τους ως προς την επίτευξη των στόχων της. Αυτοί πρέπει  να συμπαρατάσσονται με τους παίκτες και όχι να είναι απέναντι τους. Αυτοί δεν έχουν οικογένειες και παιδιά; Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε όλους τους διοικητικούς παράγοντες, υπάρχουν ομάδες ναι μεν με προβλήματα, αλλά με εξαιρετικούς διαχειριστές και επαγγελματικές διοικήσεις.
Ελπίζω πως θα ενσκήψετε στο όλο πρόβλημα άμεσα και ελπίζω σε πρακτικές πλέον λύσεις και όχι άλλα λόγια.

Πηγή: ΠΑΣΠ

Tags ποδοσφαιρο, διασημοι, ΠΑΣΠ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0202 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2927 s // Total time: 3.3129 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X