Άλεξ Παναγή: Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού απο Κύπριο ηθοποιό: "Ήμουν μόλις 10 ετών. Μου έβαλε τα χέρια στα..."


Άλεξ Παναγή: Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού απο Κύπριο ηθοποιό: "Ήμουν μόλις 10 ετών. Μου έβαλε τα χέρια στα..."

\"Ήμασταν στα καμαρίνια του ΘΟΚ... Έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ...\"

Ανατριχιαστικές αποκάλυψεις έκανε ο Κύπριος τραγουδιστής Άλεξ Παναγή μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου καταγγέλνοντας Κύπριο ηθοποιό για απόπειρα βιασμού σε ηλικία μόλις 10 ετών. Τα όσα περιέγραψε σόκαραν την παρουσιάστρια Αιμιλία Κενεβέζουν αλλά και την κοινή γνώμη. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το περιστατικό έγινε στα καμαρίνια του ΘΟΚ: "Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα..." και πρόσθεσε: "Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό". Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το απόσπασμα με την καταγγελία του Κύπριου καλλιτέχνη:

 

Tags showbiz cy, showbiz κύπρος, gossip, Αλεξ Παναγή, Αιμιλία Κενεβέζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8622 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5418 s // Total time: 2.4040 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X