Harry – Meghan: Μίλησαν για όλα στην Oprah και ο πλανήτης παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα!


Harry – Meghan: Μίλησαν για όλα στην Oprah και ο πλανήτης παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα!

Ο τσακωμός με την Kate Middleton, ο ρατσισμός για τον γιο τους, η οικονομική απομάκρυνση από το Παλάτι και η γνώμη που θα είχε η Πριγκίπισσα Diana για την απόφασή τους  

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Oprah Winfrey, η οποία πωλήθηκε και θα προβληθεί σε 60 χώρες. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Harry και η Meghan αποκάλυψαν στην Oprah το φύλο του μωρού που περιμένουν! 

Το ζευγάρι ρωτήθηκε για τις σχέσεις με το παλάτι, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και σε φήμες που ακούστηκαν έντονα το προηγούμενο διάστημα.

Μία εξ αυτών και ο καβγάς της Meghan Markle με την Kate Middleton, ο οποίος όπως επεσήμανε η ίδια συνέβη: “Η εβδομάδα του γάμου ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Ήταν αναστατωμένη για κάτι. Ζήτησε συγγνώμη με ένα σημείωμα και μου έφερε λουλούδια. Νομίζω δεν είναι δίκαιο για εκείνην να υπεισέρθω σε λεπτομέρειες επειδή απολογήθηκε”, ανέφερε η Markle χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως η διαφωνία αφορούσε στα φορέματα για τις παρανύφους. 

Κατόπιν, κάτι που αναστάτωσε το ζευγάρι και οδηγήθηκε προς την απόφασή τους για να απομακρυνθούν από τα παλάτι, ήταν οι συζητήσεις που έγιναν για το σκούρο δέρμα που ενδεχομένως θα είχε ο γιος τους, Archie και ότι είχαν αρνηθεί να δοθεί σε αυτόν βασιλικός τίτλος και προστασία: “Δεν ήθελαν να γίνει Πρίγκιπας, κάτι που αντιτίθεται του Πρωτοκόλλου και ως εκ τούτου δεν θα του παρείχαν προστασία”. 

Όσον αφορά στις οικονομικές απολαβές από τη βασιλική οικογένεια, ο Πρίγκιπας Harry επεσήμανε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια πλέον, ενώ η μόνη περιουσία που έχει ο ίδιος είναι τα χρήματα που του άφησε η μητέρα του, Πριγκίπισσα Diana: “Χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Το μόνο που ήθελα ήταν αρκετά χρήματα για να εξασφαλίσω προστασία για την ασφάλεια της οικογένειάς μου”.

Ερωτηθείς να απαντήσει ο Πρίγκιπας Harry σχετικά με το πώς η μητέρα του θα έβλεπε την απόφασή του αυτή, αν βρισκόταν εν ζωή, εξομολογήθηκε: “Νομίζω ότι θα αισθανόταν πολύ θυμωμένη με το πώς έχει γίνει αυτό και πολύ λυπημένη, αλλά τελικά, το μόνο που θα ήθελε ήταν να είμαστε ευτυχισμένοι […] Ένιωθα την παρουσία της καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας […] Ξέρετε, για μένα, είμαι πραγματικά πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που είμαι εδώ, μιλώντας μαζί σας με τη γυναίκα μου, επειδή δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα έπρεπε να περνάει η [μητέρα μου] αυτή τη διαδικασία από μόνη της όλα αυτά χρόνια πριν. Η μεγαλύτερη μου αγωνία ήταν να μην επαναληφθεί η ιστορία”.

Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια της Meghan Markle, η οποία εξομολογείται πως έκανε σκέψεις για να βλάψει τον εαυτό της: “Ντρεπόμουν να το παραδεχτώ στον Harry. Δεν ήθελα να ζω άλλο. Σκεφτόμουν πως θα λύνονταν όλα για όλους. Θυμάμαι τον Harry να λέει πως δεν μπορώ να τον αφήσω εκεί μόνο του […] Είναι σημαντικό για τον κόσμο να θυμάται ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Ακόμα και για αυτούς που έχουν το πιο λαμπερό χαμόγελο”.

Ο Πρίγκιπας Harry αναφερόμενο στον πατέρα του και στον αδερφό του, είπε: “Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν θα ξεφύγουν και τους συμπονώ γι’ αυτό […] Αγαπώ τον William πολύ. Είναι ο αδερφός μου. Περάσαμε μέσα από την κόλαση μαζί. Αλλά είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια”

Ρωτώντας τους η Oprah αν έχουν μετανιώσει για την απόφασή τους, ο Πρίγκιπας Harry απάντησε: “Όχι. Είμαι πραγματικά περήφανος για εμάς. Είμαι τόσο περήφανος για τη γυναίκα μου. Έσωσε με ασφάλεια τον Archie κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που ήταν τόσο σκληρή και τόσο κακή. Κάθε μέρα επέστρεφα στη ζωή μου στο Λονδίνο και έκλαιγε ενώ θήλαζε τον Archie. Κάναμε ό, τι έπρεπε να κάνουμε”.
 

Tags πρίγκιπας Harry, Meghan Markle, showbiz, gossip, celebrities, Oprah Winfrey


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1490 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5323 s // Total time: 3.6813 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X