Κάτια Ταραμπάνκο: "Την πρώτη ημέρα η Ανθή έψαχνε που είναι η τουαλέτα"


Κάτια Ταραμπάνκο: "Την πρώτη ημέρα η Ανθή έψαχνε που είναι η τουαλέτα"

\"Σχεδόν την λυπόμουν....\".

Στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Ταραμπάνκο το πρωί της Δευτέρας, 8 Μαρτίου.

Η πρώην παίκτρια του “Survivor”, μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης, που την ανάγκασε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους συμπαίκτες της.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας [βίντεο]

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, σχολίασε φυσικά και την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια, Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας και ένα άγνωστο περιστατικό που έγινε στην καλύβα τους, από τις πρώτες ημέρες της στον Άγιο Δομίνικο.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Κοίταξε να δεις η Ανθή ήταν ένας πάρα πολύ ήσυχος χαρακτήρας ο οποίος είχε μπει και είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, δηλαδή δεν ήξερε λογικά που έμπαινε. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που μπήκε έψαχνε που θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, το οποίο δεν υπήρχε και ήμασταν στη φύση και ήταν τρομοκρατημένη δηλαδή σχεδόν ήμουν τόσο κοντά της εκείνη την στιγμή και της έλεγα να σε βοηθήσω, να σου κάνω κάτι γιατί σχεδόν την λυπόμουν για το σοκ που είχε.Τώρα, λογικά της άρεσε όλο αυτό την έβλεπα είχε βρει την φάση της, έφευγε στην παραλία έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε."

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, κατια Ταραμπάνκο, ανθη σαλαγκουδη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9688 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 3.2520 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X