Τριαντάφυλλος: Συμπαίκτες του αποκάλυψαν πως τους έταζε €2000 για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι και έγινε ο απόλυτος χαμός


Τριαντάφυλλος: Συμπαίκτες του αποκάλυψαν πως τους έταζε €2000 για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι και έγινε ο απόλυτος χαμός

Τον έστησαν σε λαικό δικαστήριο, τον έκθεσαν ανεπανόρθωτα και εκείνος είπε την πιο απίθανη δικαιολογία [βίντεο]

Aπίστευτες αποκαλύψεις είχαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Τριαντάφυλλος μόλις άκουσε απο τον Γιώργο Κόρομι πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση άνοιξε πόλεμο με όλους και ακούστηκαν πολύ σκληρά λόγια. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής έβγαλε ένα περίεργο εαυτό με τους τηλεθεατές να βλέπουν ένα εαυτό του που έβγαζε μεγάλη αντιπάθεια. Ωστόσο ακόμη και μετά το συμβούλιο του νησιού ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τις επιθέσεις σε διάφορα μέλη της ομάδας του αλλά την αποκάλυψη βόμβα την έκανε Γιώργος Ασημακόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Ο Τριαντάφυλλος μου είχε πει, εμένα και στον Κόρομι, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι.Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου".

Όταν ανέφεραν όλα αυτά οι δυο παίκτες στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας η δικαιολογία που έδωσε ο Τριαντάφυλλος μας έκανε να χάσουμε το μυαλό μας. Αξίζει να προσθέσουμε πως το twitter αποθέωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο που έκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά αποσπάσμα και την αντίδραση των τηλεθεατών στο twitter:

 

 

 

 

Tags τριανταφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2420 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4553 s // Total time: 2.6973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X