Η καραντίνα με έχει κάνει σινεφίλ! 


Η καραντίνα με έχει κάνει σινεφίλ! 

Ο χρόνος στο σπίτι γίνεται πιο διασκεδαστικός!   

Εντάξει, είναι γεγονός πως έχουμε κουραστεί όλοι με τις συνθήκες που βιώνουμε τον τελευταίο ένα χρόνο με την πανδημία και τις αλλαγές που έχει επιφέρει στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας. 

Ωστόσο, αν προσπαθούσα να βρω κάτι θετικό από αυτή τη συνθήκη που βιώνουμε όλοι μας σίγουρα θα ήταν οι μικρές ανακαλύψεις που έκανα όσον αφορά στις ταινίες και στις σειρές που παρακολούθησα όλο αυτό το διάστημα (και δεν ήταν λίγες). 

Με όλους τους περιορισμούς και το stay home vibe, η αλήθεια είναι, πως βρήκα τον χρόνο να ψάξω και να ανακαλύψω κινηματογραφικές ταινίες που έκαναν την παραμονή μου στο σπίτι πιο ευχάριστη!

Η Nova Cyprus μέσα από το κανάλι της Novalifε μου προσέφερε αυτή τη δυνατότητα και συνεχίζει να το κάνει με μία γκάμα επιλογών καθημερινά!

Την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Μαρτίου πρόκειται να προβληθεί στις 21:00 η ταινία “A feeling from Home” με πρωταγωνιστές τους Jonna Walsh και Nathan Parsons και σίγουρα έχω προσθέσει στη λίστα προβολής μου. 

Πρόκειται για μία ρομαντική ταινία όπου η Άμπι, κάτοικος πλέον της Νέας Αγγλίας, προσπαθεί να αποκρύψει την καταγωγή της από το Τέξας, όμως μια επίσκεψη στη γενέτειρά της ανατρέπει τα δεδομένα και την αναγκάζει να επανεξετάσει τη ζωή της.

Το Novalifε προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο με αγαπημένες ταινίες, επιτυχημένες σειρές και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο με περισσότερες “lifε” επιλογές διασκέδασης, καθημερινά σε όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus.
 

Tags nova cyprus, Novalifε, a feeling from home, ταινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4021 s (228 Queries.) // Parse time: 5.2769 s // Total time: 7.6790 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X