Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο Paris Fashion Week


Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο Paris Fashion Week

Τα hair και make-up looks που θες να υιοθετήσεις Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021/22.

Άλλος ένας μήνας γεμάτος μόδα, λάμψη και ομορφιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, με την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού να ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες. Παρά το δυσχερές καθεστώς της πανδημίας, οι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους για να μας παρουσιάσουν όχι μόνο ονειρεμένες prêt-a-porter δημιουργίες, αλλά και εξαιρετικά beauty looks, άψογα εναρμονισμένα με το στυλ ρούχων που παρουσίασαν.

Συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα makeup και hair looks που θα σε κάνουν να μην μπορείς να περιμένεις μέχρι την επόμενη σεζόν για να τα δοκιμάσεις κι εσύ.

Christian Dior

Αλλο ένα show βγαλμένο από τα παραμύθια, από τον αγαπημένο οίκο και τη Maria Grazia Chiuri. H creative director οραματίστηκε τον κόσμο των παραμυθιών, με ξεκάθαρες αναφορές στα ρούχα της από την Κοκκινοσκουφίτσα, την Πεντάμορφη και το Τέρας και άλλες πριγκίπισσες, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την πραγματικότητα. Ο Guido Palau και ο Peter Phillips ήταν το αξεπέραστο δίδυμο πίσω από τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων, που φυσικά ταίριαζε απόλυτα με τις μυθικές τουαλέτες και φορέματα των κοριτσιών. Ιδιαίτερα smokey eye looks με μαύρες και γκρι σκιές έδιναν την απαραίτητη ένταση αλλά και μυστήριο στο βλέμμα, ενώ στα μαλλιά δεν έλειψαν οι φαρδιές, βελούδινες στέκες, τα μεταξωτά patterned μαντήλια ακόμα και τα βέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

Balmain

Sleek ponytails και pixie κουρέματα με αυστηρές αφέλειες, αλλά και nude skin σε ένα σχεδόν ανδρόγυνο look για τον Balmain, που οραματίστηκε τις εμφανίσεις μας όταν θα μας επιτραπεί και πάλι να ταξιδεύουμε για να επανενωθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να "ανοίξουμε" τους ορίζοντές μας αλλά και να διασκεδάσουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAXtree (@imaxtree)

Isabel Marant

"Fresh faces" για την Isabel Marant και τον makeup artist Petros Petrohilos που πραγματικά φαίνεται ότι δεν εφάρμοσε ίχνος προϊόντων στα μοντέλα του - εκτός ίσως από μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα. Ακόμα και τα μαλλιά ακολούθησαν μια παρόμοια, natural διάθεση. Θα είναι αυτή η μόδα που θα επικρατήσει και φέτος; Όπως φαίνεται και από πλήθος άλλων σχεδιαστών, ναι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petros (@petros_petrohilos)

Giambattista Valli 

Όλοι οι τόνοι του πράσινου, πορτοκαλί, μπλε ακόμα και ασημί αποτέλεσαν τις αποχρώσεις που "έπαιξαν" στα eye makeup looks των μοντέλων, με έναν ολότελα διαφορετικό τρόπο. Η makeup artist Helene Vasnier συνδυάσε μεταξύ τους αρμονικά όλα τα χρώματα ώστε να δημιουργηθεί μια πανδαισία χρωμάτων σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών, φτάνοντας από τα φρύδια μέχρι χαμηλά στο κάτω βλέφαρο. Οι κότσοι και οι αλογοουρές των μοντέλων διακοσμήθηκαν από περίτεχνες στέκες με πέρλες, χάρη στην παραμυθένια αισθητική της hair stylist Odile Gilbert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAXtree (@imaxtree)

Givenchy 

Το μακιγιάζ ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στο show του Givenchy, με μαύρο eyeliner τοποθετημένο έτσι στις γραμμές των βλεφαρίδων ώστε να μιμείται τέλεια τα δημοφιλή foxy eyes. Το έντονο λευκό μολύβι στις κάτω βλεφαρίδες φώτιζε το βλέμμα με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας το εφέ μεγαλύτερου σχήματος στα μάτια, ενώ και οι xl βλεφαρίδες συντέλεσαν στο ίδιο αποτέλεσμα. Nude χείλη και καθαρή φωτεινή επιδερμίδα ολοκλήρωσαν το μακιγιάζ του Aaron de Mey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Loewe

O Guido Palau δημιούργησε ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της φετινής Εβδομάδας Μόδας: ένα ρετρό bob κούρεμα στα μαλλιά της Freja Beha Erichsen, με γυριστές μπούκλες στο τελείωμά τους, που παρέπεμπαν έντονα σε μια άλλη εποχή. Η Pat McGrath από την άλλη έβαλε τη δική της πινελιά στο μακιγιάζ του μοντέλου, αφήνοντάς το μεν διακριτικό, αλλά δίνοντας δε την χαρακτηριστική λάμψη στην επιδερμίδα που τη διακρίνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAXtree (@imaxtree)

Αlexandre Vauthier

Φυσικό look τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ εξισορρόπησαν τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Alexandre Vauthier. Στη μοναδική περίπτωση ενός look με ανδρόγυνο κοστούμι, χρησιμοποιήθηκαν αποχρώσεις του κόκκινου, κίτρινου και πορτοκαλί αρμονικά συνδυασμένες μεταξύ τους τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα μάτια του μοντέλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAXtree (@imaxtree)

Oscar de la Renta

Παρομοίως και για τον Oscar de la Renta, που μη θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή από τις παραμυθένιες δημιουργίες του, άφησε τα μαλλιά και το μακιγιάζ όσο πιο φυσικά γινόταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAXtree (@imaxtree)

Chanel

Στο show Chanel τα κάθε λογής καπέλα, beenies ακόμα και αστραφτερές αλυσίδες περασμένες σαν κορδέλες στα μαλλιά είχαν την τιμητική τους. Τα μοντέλα είχαν στην πλειονότητά τους ολόισια, λαμπερά μαλλιά ενώ το μακιγιάζ τραβούσε όλα τα βλέμματα: έντονο smokey με ολόμαυρη σκιά σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο, fluffy φρύδια και εντελώς nude αποχρώσεις και ανάλαφρη κάλυψη για το υπόλοιπο πρόσωπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags PARIS FASHION WEEK, εβδομαδα μοδας παρισιου, μαλλιά, Μακιγιαζ, Ομορφια, τασεις, beauty, hair, make up, makeup


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4113 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4493 s // Total time: 2.8606 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X