Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα φετινά Grammys! [εικόνες]


Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα φετινά Grammys! [εικόνες]

Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έκαναν τα φλας να αστράψουν!   

Η 63η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammys πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 14 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Los Angeles, με οικοδεσπότη τον Trevor Noah, αλλά χωρίς παρουσία κοινού.

Στα Grammy’s οι δημιουργίες των σχεδιαστών διαφέρουν από εκείνες που βλέπουμε σε πιο συντηρητικά βραβεία όπως τα Οscars και τα Golden Globes. Kαι αυτό γιατί οι καλλιτέχνες επιλέγουν ιδιαίτερες και τολμηρές δημιουργίες όχι μόνο για την αισθητική τους αλλά κυρίως για να επικοινωνήσουν την προσωπικότητα τους και να περάσουν ένα μήνυμα σε σχέση με την μουσική τους μέσα από αυτά.  

Την αρχή έκανε ο Harry Styles που εμφανίστηκε με ένα μαύρο δερμάτινο κοστούμι Gucci συνδυασμένο με mint green γούνινο κασκόλ τύπου boa και τραγούδησε μια νέα εκδοχή του “Watermelon Sugar”. Η τραγουδίστρια Billie Ellish φόρεσε ένα matching set με bucket hat και μάσκα – όλα Gucci – για ένα cool girl look, ενώ η Cynthia Erivo επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά γιατί βρίσκεται ανάμεσα στις πιο στιλάτες γυναίκες στο Hollywood φορώντας ένα ασημένιο φόρεμα, μια δημιουργία του Nicolas Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton. 

Η Dua Lipa με το ροζ διαμαντένιο Versace φόρεμα της ήταν εκθαμβωτική, όπως και η Megan Thee Stallion φορώντας το hot χρώμα της σεζόν, ένα πορτοκαλί σατέν φόρεμα Dolce & Gabbana. H Taylor Swift έφερε την άνοιξη μέσα από το mini floral Oscar de la Renta φόρεμα της συνδυασμένο με ροζ πέδιλα Christian Louboutin. Η Monsoori ροζ δημιουργία που φόρεσε η Jhene Aiko ήταν ονειρική, όπως και το λευκό Giorgio Armani κοστούμι συνδυασμένο με ένα τοπ από διαμάντια που φόρεσε η Ingrid Andress. Η Beyoncé εντυπωσίασε όπως πάντα με μια δυναμική εμφάνιση, ένα μαύρο δερμάτινο Schiaparelli φόρεμα.

Όπως και με τα Golden Globes και Εmmy’s κάποιες εμφανίσεις είχαν μαγνητοσκοπηθεί εκ των προτέρων για την αποφυγή συνωστισμού. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε: 

Πηγή: madamefigaro.cy 
 

Tags grammys 2021, showbiz, gossip, fashion, μόδα, βραβεια, εμφανισεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6836 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3918 s // Total time: 3.0755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X