Δείτε πως αποκαλεί ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου τον πατέρα του [βίντεο]


Δείτε πως αποκαλεί ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου τον πατέρα του [βίντεο]

Όλα όσα αποκάλυψε για τον διάσημο καλλιτέχνη.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη είδαμε τον μικρότερο γιο του, Γιάννη Πάριου, Νικόλα, το βράδυ της Πέμπτης, 18 Μαρτίου.

Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, μίλησεε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2Night Show",  ως ο "Good Job Nicky", αποκαλύπτοντας από που προέρχεται το συγκεκριμένο ψευδώνυμο του αναφέροντας τα εξής: "Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου".

Διαβάστε ακόμα: Ο Νικόλας Βαρθακούρης αποκαλύπτει τι ανορθόδοξο κάνει η μητέρα του όταν τον παίρνει τηλέφωνο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Good Job Nicky δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερο και πιο γλυκά λόγια, ενώ μεταξύ όσων είπε, αποκάλυψε και πως τον χαρακτηρίζει: "Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags good job nicky, γιαννης παριος, γιος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3344 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3049 s // Total time: 3.6393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X