Ησαΐας Ματιάμπα: Αποκαλύπτει ποια ήταν η αιτία για να γνωρίσει την Κύπρια σύζυγό του [βίντεο]


Ησαΐας Ματιάμπα: Αποκαλύπτει ποια ήταν η αιτία για να γνωρίσει την Κύπρια σύζυγό του [βίντεο]

Ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “Τhe 2nightshow”, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου, ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ο τραγουδιστής, στη συνέντευξή που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως έγινε η πρώτη γνωριμία με την Κύπρια σύζυγό του, αλλά και το νέο ρόλο που έχει πλέον αποκτήσει στη ζωή του, και είναι αυτός του μπαμπά.

Όσον αφορά τη σύζυγό του, Βασιλική, ο τραγουδιστής απολάλυψε: "Την γνώρισα το αεροδρόμιο. Παίζαμε στη Λάρνακα και η Βασιλική με τη μητέρα της ήταν στο αεροδρόμιο. Μόλις την είδα από μακριά μου άρεσε. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Προσγειωθήκαμε και αιτία για να την γνωρίσω, ήταν το γεγονός ότι καθυστέρησαν οι αποσκευές μας. Της μίλησα και μου έδωσε το τηλέφωνό της. Της στέλνω μήνυμα και δεν πάει ποτέ. Νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο τηλέφωνο. Αλλά τελικά το νούμερο ήταν κυπριακό και έπρεπε να βάλω κωδικό… Στο νέο μου βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η σύζυγός μου, η Βασιλική".

Διαβάστε ακόμαΗσαΐας Ματιάμπα: Με την Κύπρια σύζυγο του και τον γιο τους στα χιόνια! [εικόνες]

Eνώ σε αναφορά που έκανε για τον θάνατο του πατέρα του, ο Ησαίας Ματιάμπα δεν άντεξε και λύγισε, ξεσπώντας σε δάκρυα, μιλώντας για αυτόν: “Πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο Ηρακλής υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά μου γιατί τα τελευταία τρία χρόνια άρχιζε η υγεία του να καταρρέει. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το σκηνικό που ήταν ο μπαμπάς και έλεγε ότι θα φύγει και δεν θα προλάβει να δει τον Ηρακλή. Ήμουν εκεί και προσπαθούσα να τον πείσω ότι, «όχι, μείνε δυνατός και άντεξε γιατί έρχεται ένας εγγονός που δεν τον έχεις γνωρίσει και…”, κάνοντας μία μικρή παύση, αναφώνησε: “Α ρε μπαμπά”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω [09:00] & [18:00]

 

 

Tags ησαιας ματιαμπα, διασημοι, κλαματα, πατερας, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4023 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4075 s // Total time: 2.8099 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X