Ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε στην κόρη της Γιώτας και του Νικόλα Παπαδόπουλου, Μισιέλ


Ο Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε στην κόρη της Γιώτας και του Νικόλα Παπαδόπουλου, Μισιέλ

Το βίντεο που μοιράστηκε η σύζυγος του Προέδρου του ΔΗ.ΚΟ στα γενέθλια της κόρης της.

Τα γενέθλια της είχε χθες, 19 Μαρτίου η κόρη του Νικόλα και της Γιώτας Παπαδοπούλου. Η Μισιέλ έγινε 14 χρονών και το πρωί τόσο ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ όσο και η σύζυγός του της ευχήθηκαν και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η Γιώτα, πόσταρε μια φωτογραφία της Μισιέλ κάτω από το νερό γράφοντας: "Στη Μισιέλ μας στην Μίρμιλ μας που σήμερα γίνεται 14. Να μας ζήσεις τρέλα και ενέργεια της ζωής μας! Να μας ζήσεις ισορροπία μας! Πάντα να είσαι καλά με υγεία! Σε αγαπάμε!".

Διάβασε ακόμη: Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου: Τα δίδυμα παιδιά τους έγιναν 13 ετών!

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία όπου την έχει στην αγκαλιά του. Την εικόνα συνόδεψε με την εξής λεζάντας: "Χρόνια πολλά, Μισιέλ μου! Να είσαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη!". 

Αυτό όμως που μας εξέπληξε όλους είναι το βίντεο όπου ανέβασε λίγο αργότερα η Γιώτα Παπαδοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της, όπου είδαμε την εορτάζουσα μαζί με τον αγαπημένο της τραγουδοποιό, Πάνο Μουζουράκη ο οποίος της τραγουδούσε το τραγούδι "Michelle my belle". Δες το βίντεο:

Tags Γιώτα Παπαδοπουλου, Νικολας παπαδοπουλος, διασημοι, showbiz, hot news, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9353 s (290 Queries.) // Parse time: 0.3590 s // Total time: 3.2943 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X