Φάνης Μουρατίδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους;


Φάνης Μουρατίδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους;

\"...θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”.

Δημοσιεύματα που θέλουν τον Φάνη Μουρατίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να χωρίζουν ύστερα από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, είδαν το φώς της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης. 

Το ζευγάρι το οποίο, δεν δίνει αφορμή για να γίνεται θέμα στα μέσα, επιδιώκει να κρατάει μια χαμηλή στάση σε όλα αυτά, αφήνοντας την προσωπική τους ζωή, αποστασιοποιημένη από την προβολή και την έκθεση στην ελληνική showbiz. 

Ο Φάνης Μουρατίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, απάντησε και σε αυτό το ζήτημα του χωρισμού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν[...]Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”.

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, αννα μαρια παπαχαραλαμπους, φανης μουρατιδης, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0208 s // Total time: 0.0212 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X