Εξέλιξη “βόμβα” για τον Τριαντάφυλλο – Φεύγει από το “Survivor”;


Εξέλιξη “βόμβα” για τον Τριαντάφυλλο – Φεύγει από το “Survivor”;

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης!  

Ο Τριαντάφυλλος αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο έντονες προσωπικότητες μέσα στο φετινό “Survivor” και τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρεί ένας τραυματισμός, ο οποίος δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη σοκ στο Survivor: Σε απόγνωση η παραγωγή με τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου υπάρχει το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να απομακρυνθεί από το παιχνίδι καθώς ο τραυματισμός στο ισχίο του είναι σοβαρός. 

 “Ο Τριαντάφυλλος έχει όντως τραυματιστεί. Μπορεί να είναι "θεατρίνος και ηθοποιός" αλλά δεν αγωνίζεται. Έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο. Τις επόμενες ώρες στο live και όχι σε αυτό που βλέπουμε εμείς θα τον δει ένας νευροχειρουργός για να διαπιστώσει αν πραγματικά μπορεί αυτό το πρόβλημα να ιαθεί και αν αυτός πει ότι δεν γίνεται προκειμένου να επιδεινωθεί, θα του ζητήσει η παραγωγή να απομακρυνθεί από το παιχνίδι, όπως έγινε και με τη Σοφία. Άρα τις επόμενες ώρες άσχετα με το αν θα ψηφιστεί ή όχι, μετά την απόφαση του γιατρού που θα τον δει, μπορεί να απομακρυνθεί από το παιχνίδι”, αποκάλυψε ο παρουσιαστής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags τριανταφυλλος, survivor, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9766 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7252 s // Total time: 3.7017 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X